En av den viktigste profetien over livet mitt skjedde 1. mai 1997. Denne profetien fikk jeg selv under en bibelskole der vi ble undervist om unådde folkeslag, og vi ble utfordret om å be Gud gi oss et unådd folkeslag.

Dette er konkret slik jeg skrev det ned 1. mai 1997 og juni 1997:
Ba den 1. mai (1997) om et unådd folkegruppe å be om, jeg så et navn foran meg, det stod SHAN.
En folkegruppe som kanskje eksisterer, og som Gud har lagt på mitt hjerte: Shan folket??

Juni 1997 – Shan folket finnes! Det er ca 20 millioner av dem. De er unådde og bor i Thailand, Burma (Myanmar) og Kina.

I dag jobber jeg blant dem i Nord-Thailand og er gift med en shan kvinne.

Les eller lytt til flere av mine vitnesbyrd i ukens undervisning! Som blant annet om hvordan Gud ledet meg til min kone.


For å laste ned mp3 fil høyreklikk spilleren og trykk: Lagre som..


Jeg er ikke helt sikker på dato i den neste profetien, men ganske sikker i slutten av 1990 tallet eller begynnelsen av 2000. På denne tiden hadde jeg ikke vært så mye ute å reist, og jeg slet med å ordlegge meg på engelsk, og det å skulle lærer flere nye språk var nesten utelukket da denne profetien ble sagt:

Jeg ser mange språk. Student av språk. Du vil være på et strategisk sted. Hvor herren skal plassere deg. Du skal ha adgang til mange stammer og språk. Det er nåde på deg til å gjøre det.

I dag snakker jeg både thai og shan, jeg kommuniserer i hovedsak på shan til min kone. Min kone igjen kan fem språk og vi har mulighet til å kommunisere på flere språk og nå ut til flere stammer (ikke bare shan).

Åtte måneder før jeg traff min kone, sommeren 2014, var det en her ute i Thailand som gav meg denne profetien:
Gud vil gi deg en god gave snart, men ikke akkurat nå.

Jeg viste at en god gave betydde en kone, for jeg hadde bedt dette skriftstedet mange ganger, faktisk helt tilbake til 1995.
Den som har funnet en hustru, har funnet lykke, og har fått en god gave fra Herren. Ords 18:22.

Jeg ble først litt skuffet for jeg hadde sett for meg at gaven skulle komme da jeg dro til Norge høsten 2014, men det gjorde den ikke.
Men den 11. mars 2015 traff jeg for første gang min tilkommende kone, da hadde det gått tyve år siden jeg først begynte å be Ords 18:22, og jeg hadde funnet lykke og en god gave.


Se serien Profetier og tiden vi lever i.


Du kan også be om forbønn!

Det er alltid bra å vite at noen ber for deg. Hvis du kontakter meg på skjema under skal jeg, min familie og tjeneste vår huske på deg i bønn!



Meld deg gjerne på Nettbibelskolen og Online seminarer og få tilgang til pdf. filer og hele teksten til undervisningen om helbredelse (vurder gjerne å gi en gave også!)

Du kan se hele serien her på Nettbibelskolen



De 10 siste undervisningen (Podkastene) fra Bibelundervisning

Må vi evangelisere og misjonere?(1) Bibelundervisning på Podcast (Audio)

Evangelisering og misjonering under nåden I den tiden vi lever i er det ofte to ekstreme sider når det kommer til evangelisering og misjonering: Den ene siden som sier at misjon og evangelisering hører fortiden til, eller Jesus ba oss egentlig ikke om å misjonere eller evangelisere for du finner ikke ordene i Bibelen, selv ikke ordet misjonsbefalingen. Og Jesus har allerede frelst og tilgitt verden, så vi trenger ikke å gjøre noe mer. På den andre siden sier de at det er vår plikt å evangelisere, for Jesus befalte oss om det, og det er noe som alle kristne MÅ gjøre, enten de liker det eller ikke. Indirekte sier de at du er en dårlig kristen hvis du ikke deler din tro. Før du tar en konklusjon om at jeg er på en av sidene, la meg bare si at jeg er misjonær, og har vært det i snart tyve år.
  1. Må vi evangelisere og misjonere?(1)
  2. De kristnes største frykt (Er jeg til behag for Gud?)
  3. De kristnes største frykt (1)
  4. Er Gud en kosmisk dommer? Et rettssystem eller et forhold?
  5. Er Gud et kosmisk politi?
  6. Sannhet setter fri!
  7. Han er alltid med deg!
  8. Har Gud virkelig sagt?
  9. Når er Gud tilfreds med oss?
  10. Hvor er du Gud? (Del 2) Nådens prinsipp

Vipps: 900 90 354
Kontonr. 9710 27 46787


Total Page Visits: 828 - Today Page Visits: 1