Dette er del 5 i en serien om den profetiske gaven.
Dette er også en del av en undervisning om kraften i Den Hellige Ånd

En av den viktigste profetien over livet mitt skjedde 1. mai 1997. Denne profetien fikk jeg selv under en bibelskole der vi ble undervist om unådde folkeslag, og vi ble utfordret om å be Gud gi oss et unådd folkeslag.

Dette er konkret slik jeg skrev det ned 1. mai 1997 og juni 1997:
Ba den 1. mai (1997) om et unådd folkegruppe å be om, jeg så et navn foran meg, det stod SHAN.
En folkegruppe som kanskje eksisterer, og som Gud har lagt på mitt hjerte: Shan folket??

Juni 1997 – Shan folket finnes! Det er ca 20 millioner av dem. De er unådde og bor i Thailand, Burma (Myanmar) og Kina.

I dag jobber jeg blant dem i Nord-Thailand og er gift med en shan kvinne.

Les eller lytt til flere av mine vitnesbyrd i ukens undervisning! Som blant annet om hvordan Gud ledet meg til min kone.


NB! Jeg har også undervisningsdeler om de andre åndelige gavene i 1 Kor 12 se tidligere undervisninger på ukens undervisning, eller meld deg på Nettbibelskolen og du vil få en beskjed når hele serien om Den Hellige Ånd ligger ute!)

Facebook0
RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube


For å laste ned mp3 fil høyreklikk spilleren og trykk: Lagre som..

Jeg er ikke helt sikker på dato i den neste profetien, men ganske sikker i slutten av 1990 tallet eller begynnelsen av 2000. På denne tiden hadde jeg ikke vært så mye ute å reist, og jeg slet med å ordlegge meg på engelsk, og det å skulle lærer flere nye språk var nesten utelukket da denne profetien ble sagt:

Jeg ser mange språk. Student av språk. Du vil være på et strategisk sted. Hvor herren skal plassere deg. Du skal ha adgang til mange stammer og språk. Det er nåde på deg til å gjøre det.

I dag snakker jeg både thai og shan, jeg kommuniserer i hovedsak på shan til min kone. Min kone igjen kan fem språk og vi har mulighet til å kommunisere på flere språk og nå ut til flere stammer (ikke bare shan).

Åtte måneder før jeg traff min kone, sommeren 2014, var det en her ute i Thailand som gav meg denne profetien:
Gud vil gi deg en god gave snart, men ikke akkurat nå.

Jeg viste at en god gave betydde en kone, for jeg hadde bedt dette skriftstedet mange ganger, faktisk helt tilbake til 1995.
Den som har funnet en hustru, har funnet lykke, og har fått en god gave fra Herren. Ords 18:22.

Jeg ble først litt skuffet for jeg hadde sett for meg at gaven skulle komme da jeg dro til Norge høsten 2014, men det gjorde den ikke.
Men den 11. mars 2015 traff jeg for første gang min tilkommende kone, da hadde det gått tyve år siden jeg først begynte å be Ords 18:22, og jeg hadde funnet lykke og en god gave.


Dette er også en del av en undervisning om kraften i Den Hellige Ånd


Du kan også be om forbønn!

Det er alltid bra å vite at noen ber for deg. Hvis du kontakter meg på skjema under skal jeg, min familie og tjeneste vår huske på deg i bønn!Meld deg gjerne på Nettbibelskolen og Online seminarer og få tilgang til pdf. filer og hele teksten til undervisningen om helbredelse (vurder gjerne å gi en gave også!)

Du kan se hele serien her på NettbibelskolenDe 10 siste undervisningen (Podkastene) fra Bibelundervisning

Gud har ikke gitt oss fryktens ånd! (6) Bibelundervisning på Podcast (Audio)

Det hender jeg er på besøk i et buddhistisk tempel her jeg jobber i Thailand, blant annet fordi jeg jobber med å nå ut til buddhister. Før var jeg redd for å gå dit, for jeg hadde hørt at hvis man ikke var helt forberedt i bønn, og hadde en eller annen uoppgjort synd, kunne de onde åndene der angripe deg. Da jeg før besøkte disse templene, kunne jeg meg føle meg uvel som et åndelig angrep, etter at jeg hadde vært der. Jeg tror det er reelt ting, jeg har sett og opplevd det, men hva er det som gir næring til disse åndsmaktene? Jo, frykt! Og hva har jeg hvis jeg er redd for å bli angrepet av onde ånder hvis jeg gå til et buddhistisk tempel: Jo, frykt. Hva sier Bibelen om hvor frykt kommer fra? Og hvem er det som bor i oss?
  1. Gud har ikke gitt oss fryktens ånd! (6)
  2. Kampen om våre sinn (5)
  3. Løgnen om hvem du er (4)
  4. Fiendens eneste våpen (3)
  5. Kampen er allerede vunnet – Hvem er djevelen? (2)
  6. Han har fridd oss ut fra mørkets makt (1)
  7. Er det mulig å overgi alt til Gud, fullstendig?
  8. La ikke din fortid styre din fremtid (Frykt ikke!)
  9. Hva er kjærlighet? (Egentlig?)
  10. Dine ord har stor makt

Vipps: 900 90 354
Kontonr. 9710 27 46787


Total Page Visits: 2537 - Today Page Visits: 6