Det jeg ønsker med denne undervisningsserien er at du skal få se sannheten om vår fiende og om vår seier, og fornye dine tanker rundt det.
Når du begynner å tenke i forhold til den, vil det hjelpe deg å komme ut av depresjoner, og gjøre deg fri på mange områder i livet ditt. 


Jeg vet det er mange mennesker som sliter med mørke tanker, som kommer i fra mørkets rike. 
Bibelen vil gi deg svar på hvordan vi kan se på vår framtid.
Det står i Bibelen at Gud er lys, det finnes ikke mørke i ham, derfor kan vi se lyst på vår fremtid. Det er håp for din fremtid og det er håp for deg.
Ikke gi opp!


  • Se gjerne Nettbibelskolen.com og få med deg hele serien der. Du vil også få tilgang på en PDF fil med tekst til denne undervisningen, hvis du melder deg på.


Last ned mp3 filen ved å høyreklikke spilleren! (og: Lagre lyd som…)

I denne undervisningsserien ønsker jeg å gjøre deg bevisst på at vi har en fiende. Jeg ønsker å utruste deg slik at du kan stå imot fiendens listige knep (Ef 6:11).

Jeg vil ta opp temaer som: Vi har allerede seier, hvem er djevelen? Kan en kristen være besatt? Hva er egentlig omvendelse? Og hvorfor er dette er viktig i forbindelse med denne undervisningen?
Jeg vil snakker om: Hvordan fienden påvirker våre følelser og tanker, og hvordan du kan være seirende over de negative tankene og følelsene han sender deg.
Jeg tar også opp hvordan djevelen bruker religion og religiøsitet til å forføre oss, og om Guds beskyttelse er betinget eller ubetinget.
Til slutt vil jeg snakke litt om Guds fulle rusting og om det å be for andre.

I den tiden vi lever i så tror jeg denne undervisningen er veldig viktig.
Vi lever i en tid der fienden jobber hardt med å forføre oss, og få oss vekk fra sannheten om hvem Gud egentlig er.
Jeg tror det er to store feller. Det ene er å ha en lovisk syn på Gud der Gud hele tiden setter høye krav til oss, det andre er å tro at Gud ikke bryr seg om at vi synder, eller at synd bare kan bli bedt om tilgivelse for, også gå å synde som før, uten noen forandring.

Gud ønsker å ha ett nært forhold til oss, og ønsker å lede oss alltid. Gud er ikke langt borte fra noen av oss, men vi har en fiende som ønsker å fortelle det motsatte.

Den åndelige virkeligheten er nærmere enn du tror.

Følg med på denne spennende undervisningen som kan sette deg fri!


Forbønn


Total Page Visits: 1394 - Today Page Visits: 7

Oppdag mer fra Bibelundervisning

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.