Har du noen gang ønsket å ta igjen når noen har såret deg eller sagt noe ondt om deg? Eller baksnakke de som baksnakker deg? Jeg tror du sikkert har, du har kanskje gjort det også? Har du vunnet noe med det?
Du kan aldri overvinne det onde med det onde, det vil bare bli en ond sirkel, den eneste måten er å overvinne det onde med det gode.
Dette er en stor utfordring, for det ekleste er å gi tilbake med samme mynt.

 • Det er lett å dømme, men vanskelig og utfordrende å elske.

Jeg ønsker å oppmuntre deg i dag med at du ikke trenger å la det onde overvinne deg! Du har en som er større enn den onde på din side!

Bli ikke overvunnet av det onde, men overvinn det onde med det gode! (Rom 12:21)


Høyreklikk spiller for å laste ned mp3.


Ingen tekst til undervisningen i dag, men les Romerbrevet kapittel 12.


Du kan be om forbønn!
Gjennom disse sidene kan du også be om forbønn. Vi er et team som ber, og vi tar gjerne deg med. Fyll ut skjema under (du kan også være anonym)De 10 siste undervisningen (Podkastene) fra Bibelundervisning

Føler du at du ikke har glede? Hva om det finnes en glede du ikke kan miste, til tross for omstendigheter. I verden i dag kan det være vanskelig å finne gleden. Det er mye som ønsker å stjele den, med alt fra pandemier, dårlige nyheter, politikk og til og med religion. Selv om du er kristen kan det værer du har latt deg påvirke av religiøse tankebygninger som gjør at du ikke har funnet gleden. Få med deg denne ukens undervisning, og oppdag på nytt (eller for første gang) gleden som Gud har for deg! – En reprise fra 2020
 1. Finn gleden!
 2. Sett din lit til ham!
 3. Er det bekjennelsen som renser og frelser oss?
 4. Det var ikke min skyld
 5. Lev i kjærlighet
 6. Hold deg til det enkle
 7. Levende håp
 8. Hva kreves av meg som en kristen?
 9. Hvorfor er jeg en kristen?
 10. Frykt ikke bare tro

Vipps: 900 90 354
Kontonr. 9710 27 46787


Total Page Visits: 896 - Today Page Visits: 1