Denne undervisningen er hentet fra en serie kalt: Loven og nåden se denne serien her!
Utover vinteren og våren vil jeg ta utgangspunkt i deler av denne serien.

Da jeg var rundt 9-10 år gammel var det en dag jeg hadde gjort noe som førte til at jeg var veldig skuffet over meg selv.
Jeg husker ikke helt konkret hva det var, men det var ikke en stor ting og det hadde noe med min oppførsel overfor mine foreldre å gjøre. Mine foreldre hadde dratt bort, og jeg gråt i flere timer til de kom tilbake. Da foreldrene mine kom hjem, sa jeg gråtende: ”Jeg skal aldri mer skuffet dere eller si imot dere igjen! Jeg skal gjøre alt det dere ber meg om og jeg skal alltid være lydig mot dere!»

Tror du jeg har klarte å holde dette løfte? Siden jeg var 9-10 år så har jeg aldri skuffet mine foreldre, vært lydig mot dem i alt, aldri sagt dem imot og elsket dem av hele mitt hjerte?

Åndelig sett prøvde jeg å gjøre det samme overfor Gud, selv da jeg hadde blitt voksen.
Jeg gjorde løfter til Gud som: Jeg skal lese mer i Bibelen, nå skal jeg ikke falle i synd lenger, jeg skal alltid følge Guds stemme og vilje og alltid være lydig mot ham. Jeg skal virkelig prøve og elske ham av hele mitt hjerte og av hele min sjel, og av alt det jeg har og er. Jeg skal nå leve hundre prosent for Gud!
Det jeg ikke så, var at jeg hadde lagt meg under loven, og vi er ikke kalt til å leve der!
Vi er kalt til frihet og ikke til frykt for at vi aldri når opp til den standard som vi tror Gud har satt, derfor er vi ikke lenger under loven (Gal 5:1, Rom 6:14, 8:15 og 1Joh 4:18).

Facebook0
RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube


Høyreklikk spiller for å laste ned mp3.

Denne undervisningen er hentet fra en serie kalt:
Loven og nåden se denne serien her!

Utover vinteren og våren vil jeg ta utgangspunkt i deler av denne serien.


Du kan be om forbønn!
Gjennom disse sidene kan du også be om forbønn. Vi er et team som ber, og vi tar gjerne deg med. Fyll ut skjema under (du kan også være anonym)


De 10 siste undervisningen (Podkastene) fra Bibelundervisning

Hva er egentlig omvendelse? (15) Bibelundervisning på Podcast (Audio)

For å bli fri fra djevelens påvirkningskraft på ditt liv er omvendelse veldig viktig, det er faktisk helt avgjørende i din åndelige kamp! Men hva er egentlig omvendelse? En løgn som djevelen vil ha deg til å tro på er at omvendelse er forbundet med noe negativt, for vi tror det handler om anger, føle seg skamfull og et løfte om bot og bedring Ett løfte som vi innerst inne kanskje vet vi ikke helt klarer. Synd vi gjør, kan føre til skam, skyldfølelse, fordømmelse og anger, men dette i seg selv har ingen ting med omvendelse å gjøre. Det kan føre til omvendelse eller et ønske om det, men det er ikke omvendelse i seg selv. En person kan angre på det han har gjort, men det betyr ikke nødvendigvis at han har omvendt seg. Sann omvendelse vil forandre deg, så du ikke faller inn de gamle syndevaner.
  1. Hva er egentlig omvendelse? (15)
  2. Løgner som hindrer frihet og helbredelse (14)
  3. Du har kraft og autoritet
  4. Avsløre løgner vil gi deg seier og frihet (13)
  5. Hva er besettelse? (Kan kristne ha onde ånder?) (12)
  6. Kan kristne ha onde ånder? (11)
  7. Jesus sin seier er din seier! (10)
  8. Må vi holde de ti bud? (9)
  9. Djevelen bruker religion og religiøsitet (8)
  10. Djevelen bruker våre følelser (7)
Total Page Visits: 1378 - Today Page Visits: 1