Denne undervisningen er hentet fra en serie kalt: Loven og nåden se denne serien her!
Utover vinteren og våren vil jeg ta utgangspunkt i deler av denne serien.

Da jeg var rundt 9-10 år gammel var det en dag jeg hadde gjort noe som førte til at jeg var veldig skuffet over meg selv.
Jeg husker ikke helt konkret hva det var, men det var ikke en stor ting og det hadde noe med min oppførsel overfor mine foreldre å gjøre. Mine foreldre hadde dratt bort, og jeg gråt i flere timer til de kom tilbake. Da foreldrene mine kom hjem, sa jeg gråtende: ”Jeg skal aldri mer skuffet dere eller si imot dere igjen! Jeg skal gjøre alt det dere ber meg om og jeg skal alltid være lydig mot dere!»

Tror du jeg har klarte å holde dette løfte? Siden jeg var 9-10 år så har jeg aldri skuffet mine foreldre, vært lydig mot dem i alt, aldri sagt dem imot og elsket dem av hele mitt hjerte?

Åndelig sett prøvde jeg å gjøre det samme overfor Gud, selv da jeg hadde blitt voksen.
Jeg gjorde løfter til Gud som: Jeg skal lese mer i Bibelen, nå skal jeg ikke falle i synd lenger, jeg skal alltid følge Guds stemme og vilje og alltid være lydig mot ham. Jeg skal virkelig prøve og elske ham av hele mitt hjerte og av hele min sjel, og av alt det jeg har og er. Jeg skal nå leve hundre prosent for Gud!
Det jeg ikke så, var at jeg hadde lagt meg under loven, og vi er ikke kalt til å leve der!
Vi er kalt til frihet og ikke til frykt for at vi aldri når opp til den standard som vi tror Gud har satt, derfor er vi ikke lenger under loven (Gal 5:1, Rom 6:14, 8:15 og 1Joh 4:18).


Høyreklikk spiller for å laste ned mp3.

Denne undervisningen er hentet fra en serie kalt:
Loven og nåden se denne serien her!

Utover vinteren og våren vil jeg ta utgangspunkt i deler av denne serien.


Du kan be om forbønn!
Gjennom disse sidene kan du også be om forbønn. Vi er et team som ber, og vi tar gjerne deg med. Fyll ut skjema under (du kan også være anonym)De 10 siste undervisningen (Podkastene) fra Bibelundervisning

Jeg vil snakke om Den Hellige Ånd i denne undervisningen, men den er ikke bare for pinsevenner eller karismatikere, Den Hellige Ånds kraft er tilgjengelig for oss alle! En del tenker at det var bare apostlene som opplevde Den Hellige Ånd og kun på pinsedag, men dette er et skriftsted som motbeviser dette: Apg 19:6-7 Og da Paulus hadde lagt hendene på dem, kom Den Hellige Ånd over dem, og de talte med tunger og profeterte. Disse mennene var omkring tolv til sammen. Disse var hverken apostler eller personer med en høy åndelig stilling, den ble gitt til vanlige mennesker som deg og meg. Det som skjedde på pinsedag, kan skje den dag i dag!
  1. Dere skal få kraft
  2. Ikke glem kraften
  3. Hvem sin rettferdighet?
  4. Ikke glem håp (Don’t forget hope)
  5. To grøfter
  6. Hvem kan fri meg!
  7. Død til loven, gift med nåden
  8. Det er en åndelig dimensjon
  9. Hans hensikter er vi ikke uvitende om
  10. Finn gleden!

Vipps: 900 90 354
Kontonr. 9710 27 46787


Total Page Visits: 1094 - Today Page Visits: 1