En oppmuntring om at Jesus kom med de gode nyhetene! Han ønsker at vi ikke skal være slaver under syndens makt.

Jesus kom for å sette de undertrykte fri!

Jesus sa:
Herrens Ånd er over Meg, for Han har salvet Meg til å forkynne evangeliet for de fattige. Han har sendt Meg for å helbrede dem som har et sønderknust hjerte, og for å rope ut frihet for fanger, og for at blinde skal få synet igjen, for å sette undertrykte i frihet, for å rope ut et nådens år fra Herren.
Luke 4:18-19

Jeg vil fortsette med serien om profetier og tiden vi lever i, men har ikke hatt tid i det siste å ta opp og redigere video da dette er litt tid krevende. Denne og neste uke vil jeg komme med korte oppmuntringer.

Følg med på denne siden eller min Facebook kanel eller YouTube!


For å laste ned mp3 fil høyreklikk spilleren og trykk: Lagre som..


Ingen tekst til denne undervisningen

Jeg vil fortsette med serien om profetier og tiden vi lever i, men har ikke hatt tid i det siste å ta opp og redigere video da dette er litt tid krevende. Denne og neste uke vil jeg komme med korte oppmuntringer.

Følg med på denne siden eller min Facebook kanel eller YouTube!Du kan også be om forbønn!

Det er alltid bra å vite at noen ber for deg. Hvis du kontakter meg på skjema under skal jeg, min familie og tjeneste vår huske på deg i bønn!Meld deg gjerne på Nettbibelskolen og Online seminarer og få tilgang til pdf. filer og hele teksten til undervisningen om helbredelse (vurder gjerne å gi en gave også!)

Du kan se hele serien her på NettbibelskolenDe 10 siste undervisningen (Podkastene) fra Bibelundervisning

Bibelen sier at gleden i Herren er vår styrke (Neh 10:8) Hvis du er deprimert og bekymret har du da styrke? Ofte er det slik at vi har liten styrke og energi hvis vi ikke har glede. Gleden er i deg allerede, men du trenger å oppdage den mer og mer. Vi har også en fiende som er ute etter å stjele vår glede og fred. Finn mer ut hvordan du kan oppdage mer av denne gleden, som til og med kan helbrede deg og sette deg fri. Jeg har også med noen personlige historier i denne oppmuntringen.
  1. Gleden er vår styrke
  2. Sette de undertrykte fri
  3. Profetier skal bekrefte – Profetier og tiden vi lever i
  4. Profetier og tiden vi lever i
  5. …men Gud – En oppmuntring
  6. Det er et forhold
  7. Hva om jeg ikke blir helbredet?
  8. Hva handler det hele om?
  9. Du kan seire
  10. Tro og kjærlighet overvinner frykt (3)

Vipps: 900 90 354
Kontonr. 9710 27 46787


Total Page Visits: 654 - Today Page Visits: 2