I dag har jeg en oppmuntring om at Gud er med oss i alle situasjoner.
Jeg er også ganske personlig med deg i denne oppmuntringen, og snakker om utfordringer jeg står i akkurat nå, men også om det som er positivt.

I dag deler jeg både i fra Bibelen, men kommer også med litt nytt fra vårt liv og vår tjeneste.
Les nyhetsbrev lengre ned på denne siden! Eller les nyhetsmailen her!

Facebook0
RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube


Høyreklikk spiller for å laste ned mp3.

Jeg har ikke tekst til denne oppmuntringen, men jeg har med litt av det jeg sier om tjenesten vår og personlig under.

Se også disse skriftstedene!

2 Kor 9:8
Og Gud er mektig til å la all nåde komme til dere i overflod, så dere alltid og i alle forhold skal ha nok av alt som trengs og kan ha overflod til all god gjerning.

Romans 8:28
Og vi vet at alle ting virker sammen til det gode for dem som elsker Gud, for dem som er kalt etter Hans rådslutning.

Rom 8 v30-39
Hva skal vi da si til dette? Hvis Gud er for oss, hvem er da imot oss?
Han som ikke sparte sin egen Sønn, men ga Ham for oss alle, hvordan skal Han kunne annet enn å gi oss alle ting med Ham?
Hvem vil komme med anklage mot Guds utvalgte? Det er Gud som rettferdiggjør.
Hvem er den som fordømmer? Det er Kristus som døde, ja, mer enn det, som også er oppstått, som også sitter ved Guds høyre hånd, og som også går i forbønn for oss.
Hvem kan skille oss fra Kristi kjærlighet? Trengsel, angst, forfølgelse, hungersnød, nakenhet, fare eller sverd?
Som det står skrevet: For Din skyld blir vi drept hele dagen lang. Vi blir regnet som slaktesauer.
Men i alt dette skal vi mer enn seire ved Ham som elsket oss.
For jeg er overbevist om at verken død eller liv, verken engler eller myndigheter eller makter, verken det som er nå eller det som skal komme,
verken høyde eller dybde eller noen annen skapning skal være i stand til å skille oss fra Guds kjærlighet, den som er i Kristus Jesus, vår Herre
.


Den femte bølge og et personlig bønneemne

Et nyhetsbrev fra Nord-Thailand

I Thailand har de som har blitt rammet av Covid-19 en kurv på utsiden av huset.
Her gir Måkkham og jeg ut mat til en familie

I de siste fire ukene har vi igjen måtte stenge ned en del av arbeidet vårt på grunn av Covid-19. Da vi måtte stengte ned igjen hadde vi en person som ville døpe seg. Til nå har vi ikke fått mulighet til det, men nå har vi faktisk fem som ønsker å døpe seg og flere som igjen ønsker å bli kristne, så be gjerne med oss at vi må få åpne opp alt snart igjen.

Det er Omicron som har kommet her i Thailand også, men de ligger minst tre måneder etter Norge, så det er litt som det var før jul i Norge her ute nå.

Folk er ikke så redde som de var, men de frykter den likevel mer enn i Norge. Dette har en del å gjøre med at folk ikke har råd til å sitte 15 dager hjemme, som fremdeles er karantene tiden her ute. De mister all inntekten sin i to uker, og det finnes ikke noe sosial hjelp for immigrasjonsarbeidere/flyktninger her, de som vi jobber blant. Arbeidsgivere er heller ikke så glade for at arbeiderne blir smittet, det betyr mistet inntekt for dem.
Dette har gjort at vi må være mer forsiktig enn før, og Omicron er som kjent veldig smittsom.

I det siste kjenner vi flere som har blitt smittet, og som vi har hjulpet, senest sist uke og i dag.

På onsdag hjalp vi en kvinne med to barn, de alle hadde blitt smittet, hennes yngste er bare litt over ett år gammel. Mannen hadde forlatt henne, og hun hadde ingen familie rundt seg. Da vi tok kontakt med henne, gråt hun over telefonen. Hun hadde nesten ingen ting, så vi fikk kjøpt med oss litt mat og medisiner og dratt til henne. Hun bor i en naboby, som vi ikke er fult så kjent i, så det tok litt tid før vi fant huset hennes, men hun var veldig takknemlig for at vi kom. Vi har kontakt med henne hver dag nå.
Hun har også nylig blitt en kristen. Hun tok imot Jesus over telefon med en shan pastor vi kjenner fra Chiang Mai for noen uker siden. Hun har ingen som følger henne opp her, så vi vil gjøre dette, selv om hun bor en halv time fra her vi bor.


Vi har også gitt mat til andre familier som har blitt smittet av Covid-19 den siste måneden.

Det er også en kvinne som ønsker å bli kristen, og som tok kontakt med oss sist fredag, men vi fikk ikke besøke henne på grunn av Covid-19. Der hun bor slipper de ikke folk ut eller inn, så vi får ikke møtt henne på utsiden heller.

Vi har fått fulgt opp de kristne gjennom Messenger, og vi har nylig startet å besøke noen av dem igjen.


Startet opp søndags-møter igjenDenne søndagen hadde vi vårt første møte på fire uker. Vi var over 20 voksne og rundt 15 barn, når vi får åpnet opp for fult vil vi ha flere.
Det mye bra som skjer her ute nå, men vi føler oss litt begrenset og må være forsiktige på grunn av den smittsomme Omicron.

Vi har minst fire personer som ønsker å bli kristne nå og 5-7 personer som ønsker å bli døpt, så når vi får startet opp igjen for fult, blir vi ikke arbeidsledige.


Hjalp og hjelper flyktninger i Myanmar

Husk også i disse dager på Myanmar! Jeg vet mye av fokuset er på Ukraina krigen, og flyktningstrømmen derfra, og den er ille, men ikke glem Myanmar opp i dette!

Vi får nesten daglige oppdateringer fra Myanmar, og grusomme ting skjer der også, spesielt i nabostaten til min kone.

Nesten daglig tar min kones familie og landsby i Shan staten imot flyktninger i fra nabostaten, vi har også sendt over litt penger for å hjelpe dem.

De er flyktninger i eget land, hele landsbyer har blitt slettet med jorden, og de har mistet alt.
Be om fred både for Myanmar og Ukraina!

Bildet over er fra i dag, dette er en flyktning familie vi har hjulpet i Myanmar.


Avvist av folketrygden

På onsdag fikk beskjed om at min søknad om fornyelse av folketrygden ble avslått fra NAV utland. Begrunnelsen var at jeg har bodd for lenge i utlandet, i over 16 år nå, og er gift med en utlending.

Jeg er også sendt ut av Ungdom i Oppdrag (YWAM), og de fungerer på en litt annen måte enn andre misjonsorganisasjoner. De betaler ikke arbeidsgiveravgift for sine misjonærer, og vi er selv ansvarlig for å få inn egen inntekt (det er slik YWAM fungerer).
Det jeg burde ha hatt var en arbeidsgiver, som en menighet, som sendte meg ut.

Jeg planlagte å dra til Norge for å få til en løsning for over to år siden, men på grunn av Covid-19 har jeg ikke fått dette til.

Ungdom i Oppdrag har forresten vært til god hjelp og støtte for meg i dette, og de har prøvd iherdig slik at jeg ikke skulle falle ut. De har også bedt mye for oss, spesielt i det siste.

Hvis det var en menighet som kunne ansette meg, så har jeg fremdeles tid (innen dette året) å komme meg inn i folketrygden igjen.

Be om en løsning og visdom!

Det er ikke verdens undergang om jeg ikke kommer inn igjen, og Gud er med oss uansett, men det er en del utfordringer rundt det.
Det første, og som jeg må ha veldig fort uansett, er forsikring. Akkurat nå er jeg uten forsikring, og skulle noe skje, som for eksempel en alvorlig Covid, sliter jeg litt. Jeg jobber med å se på forskjellige muligheter med helseforsikring.
De billigste kan jeg få lokalt i Thailand, er fra 6 000kr og oppover, de dyreste og beste ligger på 16-20 000kr (bare for meg).

Ta gjerne kontakt hvis du har noen forslag og ideer. Du kan gjerne støtte oss økonomisk, jeg planlegger også en tur til Norge i august.Du kan be om forbønn!


Gjennom disse sidene kan du også be om forbønn. Vi er et team som ber, og vi tar gjerne deg med. Fyll ut skjema under (du kan også være anonym)


Motta nyhetsbrev!


De 10 siste undervisningen (Podkastene) fra Bibelundervisning

Fridd oss fra den onde – En introduksjon Bibelundervisning på Podcast (Audio)

Det jeg ønsker med denne undervisningsserien er at du skal få se sannheten om vår fiende og om vår seier, og fornye dine tanker rundt det. Når du begynner å tenke i forhold til den, vil det hjelpe deg å komme ut av depresjoner, og gjøre deg fri på mange områder i livet ditt. Jeg vet det er mange mennesker som sliter med mørke tanker, som kommer i fra mørkets rike. 
Bibelen vil gi deg svar på hvordan vi kan se på vår framtid. Det står i Bibelen at Gud er lys, det finnes ikke mørke i ham, derfor kan vi se lyst på vår fremtid. Det er håp for din fremtid og det er håp for deg. Ikke gi opp!
  1. Fridd oss fra den onde – En introduksjon
  2. Hvordan be for de som er undertrykt av den onde? (23)
  3. De seks delene på Guds fulle rustning (22)
  4. Guds fulle rustning (21)
  5. Tanken: Gud er ikke med deg (20)
  6. Et rettssystem eller et forhold? (19)
  7. Er Gud sin beskyttelse ubetinget? (18)
  8. Hvordan fienden snakker til oss (17)
  9. Du har kommet inn i ett nytt rike (16)
  10. Han gav oss liv
Total Page Visits: 1360 - Today Page Visits: 1