Jeg har hørt mange si at vi trenger mer av Gud eller Jesus, men trenger vi mer av Ham? Sier Bibelen at vi må sulte og tørste etter mer, og at vi ikke har alt av ham ennå. Trenger vi mer kraft, mer tilgivelse, mer av hans natur, eller mer velsignelse fra Gud?

Finn svaret i denne undervisningen!

Facebook0
RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube


Høyreklikk spilleren over for å laste ned (eller se Spotify under)

Se følgende skriftsteder, og kanskje de vil overraske deg?

Ef 1:3
3 Lovet være vår Herre Jesu Kristi Gud og Far! Han har velsignet oss med all åndelig velsignelse i den himmelske verden i Kristus,

Hvis Gud har i Jesus Kristus velsignet oss med alt, trenger vi da mer?

2 Peter 1:4
4 Ved dette er vi blitt skjenket de største og mest dyrebare løfter, for at dere gjennom dem skulle få del i guddommelig natur etter å ha flyktet unna fordervelsen som tilhører lysten i denne verden.

Hvis vi allerede har fått del i guddommelig natur, trenger vi da mer av hans natur?

Kol 2:10
10 Og i Ham er dere blitt fylt, Han som er hodet for all myndighet og makt.

Hvis han har fylt oss, trenger vi da å bli fylt mer.

Kol 2:13
13 Og dere som var døde i deres overtredelser og uomskårne kjøtt, har Han gjort levende sammen med Ham. Og Han har tilgitt dere alle overtredelsene,

Trenger vi mer tilgivelse hvis han har allerede tilgitt alle våre synder?

Vi har alt allerede, hva vi trenger er å oppdage hva vi har!

Hva jeg trenger mer av er kunnskap om han, hvem han er og hans kjærlighet.
Hvis det handler om at jeg ønsker å bli mer kjent med Gud og jeg ønsker å vite mer om ham, så er dette sunt og bra, men hvis vi sier vi har ingen ting, og vi må streve for å få det, er det feil! For Gud bor allerede på innsiden av oss. Hans kraft bor der allerede!

Jeg trenger også å oppdage mer om hvem jeg er, som hans barn og at jeg allerede har fått del i hans guddommelige natur.

Følelser står i veien
Det som ofte står i veien for å se disse sannhetene er at vi ser på hva vi føler. Vi kan føle at vi ikke har noen ting, at vi ikke har kraft at vi ikke har hans kjærlighet, at Den Hellige Ånd er fjern og ikke helt med deg, men dette er dine følelser ikke sannheten.
Husk og ikke bygg teologier rundt hva vi føler.

Det «store» gjennombruddet
Mange kristne, og jeg var en av dem i mange år, venter på det store gjennombruddet, men sannheten er at Jesus allerede er gjennombruddet, du trenger ikke et større gjennombrudd, du bare trenger kunnskap om hva du har.
Mitt gjennombrudd kom når jeg en dag så at det hele handlet om å oppdage hva jeg aldrede hadde på innsiden. Min åpenbaring og gjennombrudd var kun dette: Jeg har det jo allerede! Og det satte meg i frihet.
Det er det eneste gjennombruddet du trenger er å se dette: Du har det allerede. Gud bor der allerede, han har allerede elsket deg! Den Hellige Ånd er der allerede, og du har all den kraften som du trenger, selv til å reise opp de døde.

Hvorfor er dette så viktig?
Hvis du hele tiden tror at du ikke har nok, eller det er mer du må gjøre for å få mer, vil du hele tiden streve. Du vil alltid føle på at du ikke er bra nok, det er noe mer du må gjøre eller få til.
Eller det kan også føre til at du tror at du er så spesiell siden Gud bruker deg, at du har fått det til, men de fleste er ikke så åndelig som deg. Dette er kalt: Stolthet.

Kristenlivet er ikke et strev om å få mer av Gud, men å oppdage hva vi har, og hvem Gud er!

Når vi sier at vi trenger mer, sier vi egentlig at jeg må prestere mer, jeg må prøve å oppnå mer, og fokuset blir på oss og hva vi har fått til og ikke fått til.
Dette er strevsomt.

Jesus har kalt oss inn til hans hvile (Heb 4:11). Hva vil det si? Det handler om å hvile fra å streve med å bli mer og få til mer.

Når det handler om å få mer kunnskap og å oppdage, blir dette mer som en oppdagelsesreise og ikke ett strev.

Da jeg ble gift, kjente jeg ikke min kone fult ut, og vi vokser ennå i å kjenne hverandre, noe vi sannsynligvis vi gjøre til vi dør, men vi kjenner hverandre mye bedre nå enn da vi startet vårt forhold. Vi har ikke strevet veldig for å bli kjent, men vi har vokst mer og mer på grunn av at vi er i et kjærlighets forhold.
Detter er det samme med Gud. Når du er i et forhold med ham er det ikke et strev å bli bedre kjent, det er en oppdagelsesreise der du blir bedre og bedre kjent med ham, og det igjen vil forandre deg, fra innsiden og ut.

Når vi ser dette, vil kristenlivet ikke bli en tung byrde og et strev, men en reise du kan nyte fra dag en.

Oppdag hva du har fått, slutt å strev med å få mer.


Total Page Visits: 1872 - Today Page Visits: 1