I Norge har vi på sett og vis blitt litt oppdratt med å tenke at vi må ikke ha for store forventninger om at noe godt skal skje, for hva om det ikke skjedde og vi ble skuffet. 

Og når noe godt skjer, så klarer vi ikke å glede oss over det, for da er det for godt til å være sant. Eller vi tenker at det vil nok ikke vare. 

Vet ikke om du kjenner deg igjen i dette? Det gjør i hver fall jeg. Ikke bare i mitt eget liv, men mange andre jeg har snakket med og kjenner.

Abonner også på mine podkaster (flere alternativer, se logoer under)
Gi gjerne en gave på Vipps 900 90 354
Last ned (høyre klikk, og velg lagre som..)

Jeg har funnet ut at jeg heller vil tro å håpe på at noe godt vil skje meg, og oppleve noen skuffelser, enn å gå rundt og føle håpløshet, frustrasjon og motløshet fordi jeg tror at noe godt ikke vil skje meg. 

Når man er syk for eksempel er det mye bedre å tenke på at jeg vil bli frisk en dag, enn å tenke at denne sykdommen er uhelbredelig og jeg vil ha den til jeg dør. 

Jeg led av en uhelbredelig sykdom som ingen leger fant svar på, og det var både noen som sa til meg, og jeg følte det ofte også, at dette var noe som Gud ikke ville helbrede meg fra. Jeg slet med matallergier, og på det verste spiste jeg bare grønne grønnsaker og litt ris og vann, og jeg fikk til og med allergiske reaksjoner av dette. Jeg måtte spise noe, derfor hadde jeg allergiske reaksjoner konstant. De besto i av pusteproblemer, som var det absolutt verste, kraftig hodepine, vond i kroppen og magen, konsentrasjonsvansker, depresjoner m.m. Og i dette så var det anoen som sa at kanskje det var Guds vilje at jeg skulle ha det slik resten av livet, for kanskje Gud hadde en skjult mening med det. Jeg tok meg selv i å begynne å tenke slik også. 

Da jeg tenkte på at jeg kanskje måtte ha det slik resten av livet, ble jeg bare anda verre og mer frustrert og deprimert. Jeg så meg selv slik for de neste 50 årene, og det var en rimelig deprimerende tanke. Jeg ønsket heller å dø. 

Men så husket jeg hva Guds Ord sier. Den sier at det er fremtid og håp for meg. Den sier at han har helbredet meg. Den sier at Jesus kom for å gi meg liv og overflod av liv. Den sier at Gud ønsker at jeg skal ha det godt på alle områder i livet. 

 Jeremia 29:11

11 For Jeg vet hvilke tanker Jeg tenker om dere, sier Herren, tanker til fred og ikke til noe ondt. Jeg vil gi dere framtid og håp.

 Joh 10:10

10 Tyven kommer ikke for noe annet enn for å stjele og drepe og ødelegge. Jeg er kommet for at de skal ha liv, og det i overflod.

Da jeg begynte å tenke slik, fikk frimodighet til å tro at Gud ville og hadde allerede helbredet meg. Litt etter litt ble jeg bedre, og i dag spiser jeg alt, og har ingen allergiske reaksjoner. 

Dette har skjedd for de jeg hadde frimodighet til å tenke at noe godt vil skje meg, jeg begynte å se meg selv frisk. 

Jeg begynte å tenke og se for meg at jeg en dag kunne spise alt igjen, og jeg hadde frimodighet og tro på at dette var Guds vilje for meg. Det har også skjedd!

Begynn hver dag med å si: Noe godt vil skje meg i dag, Gud har gode planer for denne dagen. Han er for meg og ikke i mot meg. Når du gjør det vil du oppleve at ditt liv blir bedre og bedre, og du kan til og med oppleve at sykdommer forsvinner. 


Støtt tjenesten:
Vipps: 900 90 354
Kontonr. 9710 27 46787

Total Page Visits: 1274 - Today Page Visits: 1