Gi en gave/støtte

Full gjenopprettelse - Online seminar

Opprettet onsdag 03. oktober 2018 12:46 Publisert Treff: 535

Kategori: Undervisning fra Bibelen på video

Brukervurdering:  / 0
DårligBest 

Handler de gode nyhetene bare om en billett til himmelen? Eller er de gode nyheten også aktuelle her nede. Mange kristne bare venter bare på å komme til himmelen, og det er kun det de lever for. De har så og si gitt opp å prøve og få til et kristenliv her nede, og opplever ingen glede ved det.
De går kanskje på møter, synger lovsanger, sier amen og holder en kristen fasade, men på innsiden har de liten eller ingen glede.

Les mer under video..Gode nyheter, betyr gode nyheter. Ikke de frustrerte nyhetene, ikke de håpløse nyhetene, ikke de kjedelige nyhetene, ikke de deprimerte nyhetene, ikke de dømmende og fordømmende nyhetene, ikke de sinte og ukjærlige nyhetene, men virkelig gode nyheter.
Vi kristne har ofte fremstilt Evangeliet, som betyr nettopp: Gode nyheter, som det jeg har nevnt over, og det er ikke de gode nyhetene!

Hvis du gjenkjenner deg i noe av det jeg har nevnt over, kanskje du bør spørre deg selv noen spørsmål?
Gode nyheter bør gi oss glede, hvis du ikke opplever glede i ditt liv, og kanskje spesielt i ditt kristenliv og i ditt forhold med Gud, burde du stille deg noen spørsmål.

Opplever du ofte følgende: Det er kjedelig å gå på møter, og/eller du ikke helt forstår hva som blir sagt og undervist og det oppleves forvirrende, eller blir du ofte bare mer frustrert og føler alltid du må prestere bedre og «korsfeste» noe mer og/eller du føler deg ofte fordømt, eller opplever du store men tomme ord og løfter som aldri blir en realitet? Føler du deg mer elsket og verdifull etter ett møtet? Blir du ofte minnet på din synd og syndevaner, som du aldri føler du har seier over?

Ikke alle møter samlinger vi er på er like, og et møte kan bety mye for en, men lite for en annen, men her snakker jeg om ofte og gjentatte opplevelser.
Hvis du opplever dette, så vil jeg utfordre deg på å spørre deg noen spørsmål, og mitt ønske med dette seminaret er at du skal få svar på mange av dem.

Jeg tror virkelig at vi har de gode nyhetene, og det handler ikke bare om en billett til himmelen! Gud ønsker at du skal ha det godt på alle måter, akkurat nå, i denne verden. (3 Joh 1:2)

Gud ønsker ikke at du skal være syk eller deprimert, og ofte henger de sammen også.
Depresjoner kan faktisk føre til at vi blir syke, og sykdom kan også igjen gjøre oss deprimert og lede til en følelse av maktesløshet og håpløshet.
Jeg vil snakke en del om dette i dette seminaret.

Jeg påstår ikke å ha sett alt, men jeg har et vitnesbyrd og historie jeg kan fortelle, for jeg opplevde mye, eller så og si alt av det jeg har nevnt over. Jeg var også både syk og deprimert over ti år.

I dette seminaret vil jeg ta opp følgende temaer: Hvem er du? (Identitet), Gud ønsker deg frisk både psykisk og fysisk, han at du skal ha glede og lede deg ut av depresjon, et rett bilde av Gud og deg selv, det at vi har en åndelig fiende og du kan ta negative tanker tanker til fange, hva er synd, hva er omvendelse(og det er kanskje ikke hva du tror) og frihet fra frykt og frykt for avvisning.

Jeg vil oppfordre deg til ikke å tenke: Dette har jeg hørt før, jeg trenger ikke høre dette. Jeg tror dette er annerledes enn mye av det du hører rundt i kristen Norge i dag.

Få oppdateringer og meld deg på!

Meld deg på online seminaret: Full gjenopprettelse (for ånd, sjel og legemet)

Grunner til påmelding:

  • Seminaret vil bli lagt ut litt etterhvert, og jeg vil sende deg en mail når nye deler av seminaret blir lastet opp 
  • Du vil få linker til tekst på pdf. filer du kan laste ned (som du kan lese på apper som Amazon og iBooks) når dette blir lagt ut.

  • Det gir meg mulighet til sende deg oppdateringer og informasjon om ny undervisning på www.bibelundervisning.com (og www.nettbibelskolen.com)
  • Det gir meg en oversikt over hvor mange som ønsker å delta, og den blir mer personlig for deg.
* E-post og navn må fylles ut
 
(GDPR)

Velg hvilken måte du ønsker informasjon på (kryss av e-post)

Du kan melde deg av denne liste når du vil. Det vil være en link i foten av e-poster som blir sendt deg. *Din e-post adresse er trygg, og vil ikke bli solgt videre eller brukt for annet formål enn å gi deg oppdateringer, nytt og i forbindelse med og fra www.nettbibelskolen.com og www.bibelundervisning.com

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

 

Få oppdateringer om ny undervisning

Meld deg på oppdatering og seminar

* indicates required
 

Visjonen bak denne siden

Helbredelse og gjenoppretting av mennesket og menneskers liv er en oppdagelse av to viktige sannheter: Hvem Gud er, og hvem du i sannhet er!
1. Oppdage at Gud er kjærlighet.
2. Oppdage hva det vil si at du er skapt i Guds bilde og din verdi.
Se: Kjernen i det jeg underviser, Visjonen og Hvem er Bibelundervisning?