Gi en gave/støtte

Leve 100 prosent for Gud (Video)

Opprettet onsdag 02. januar 2013 05:30 Publisert Treff: 2609

Kategori: Undervisning fra Bibelen på video

Brukervurdering:  / 3
DårligBest 

Det er et uttrykk som jeg har hørt en del, kanskje spesielt i karismatiske sammenheng. Uttrykket kan kanskje ha en annen ordlyd i forskjellige kretser. Det kan være leve hunder prosent overgitt, helt overgitt til Gud, leve fult ut for Gud, leve fult og helt for Gud eller leve hundre prosent for Gud. Men uttrykket sier mye det samme.

Hvordan definerer vi det å leve hundre prosent for Gud? Lever vi hundre prosent for Gud når vi har lest i Bibelen og bedt hver dag for en periode? Er det når vi trofast går på møter eller i kirken hver søndag? Er det når vi går ofte ut og evangeliserer? Er det når du har dratt ut som misjonær? Er det når vi ikke har falt i noen store synder i det siste, og klart og leve sånn noenlunde hellig? Er det når vi har gått på Bibelskole og fått mye kunnskap om Bibelen?
Hvis din definisjon på å leve hundre prosent for Gud er noe av dette, er det noe som ikke stemmer! For du vil aldri klare hundre prosent å leve opp til dette, og hvis du ikke klarer å leve hundre prosent opp til det, så lever du heller ikke hundre prosent for Gud.


 

Share

Flere valg:


  Se denne serien på Vimeo her!

Du kan se eller laste ned denne undervisningen under


 


 

  • Problemer med nedlasting? Husk at du kan laste ned ved å høyre klikke musa, og velg: Lagre mål som.

Få oppdateringer om ny undervisning

Meld deg på oppdatering og seminar

* indicates required
 

Visjonen bak denne siden

Helbredelse og gjenoppretting av mennesket og menneskers liv er en oppdagelse av to viktige sannheter: Hvem Gud er, og hvem du i sannhet er!
1. Oppdage at Gud er kjærlighet.
2. Oppdage hva det vil si at du er skapt i Guds bilde og din verdi.
Se: Kjernen i det jeg underviser, Visjonen og Hvem er Bibelundervisning?