Slide 1

Previous Next

Skilsmisse og gjengifte (mp2)


Opprettet onsdag 26. oktober 2016 00:00 Publisert Treff: 3135

Kategori: Lytt til bibelundervisning (og last ned mp3)

{plusone}
Er det en stor synd og går jeg fortapt hvis jeg gifter meg på nytt?

Dette temaet er et omdiskutert og et vanskelig tema å snakke om. Det kan bringe opp mange følelser og en del kan fort komme med en moralsk pekefinger å trekke frem noen skriftsteder som virker fordømmende, eller for de som har opplevd det kan det være følelser som: skam og skyld.

Mange kristen føler at de er mislykkede og annenrangs kristne for de de ikke fikk til ekteskapet, og de kan lett føle at andre kristne fordømmer dem, spesielt hvis de skulle finne på å gifte seg på nytt.

Før var jeg selv litt forvirret på dette, og holdt meg unna temaet, men det hjalp meg en del å se det fra vinkelen som jeg vet Gud ønsker at vi skal det fra, se det gjennom at det handler om et fellesskap og kjærlighetsforhold med Gud og hverandre.
Hvis jeg er en god far, vil jeg mine barn det aller beste. Hvis de blir såret, sønderknust, få et knust hjerte og så videre, selv om de kanskje selv er skyldig i det, ville jeg fremdeles ønske å støtte dem, hjelpe dem, prøve å gjenopprette og ønske dem det beste.
Jeg har tro på at Gud er en god far!

 

Flere valg:Lytt til eller last ned undervisningen under.

Del 1. Skilsmisse og gjengift

Del 2. Forskjellige syn/tolkninger på om man kan gifte seg på nyttDel 3. Hva sa Jesus og Paulus om å gifte seg på nytt?Del 4. Ikke stein de som ligger nede!

{mp3}gift4{/mp3}Dette er et vitnesbyrd fra min kone som opplevde at både ekteskapet gikk i stykker og fremtiden så mørk ut for henne.

Gud gjenopretter knuste liv - et vitnesbyrd (Del 1, 30 min)

 

Gud gjenopretter knuste liv - et vitnesbyrd (Del 2, 30 min)

Gud gjenopretter knuste liv - et vitnesbyrd (Hele vitnesbyrdet i sin sammenheng ca 60 min) 

Få oppdateringer om ny undervisning

Meld deg på oppdatering og seminar

* indicates required
 

Visjonen bak denne siden

Helbredelse og gjenoppretting av mennesket og menneskers liv er en oppdagelse av to viktige sannheter: Hvem Gud er, og hvem du i sannhet er!
1. Oppdage at Gud er kjærlighet.
2. Oppdage hva det vil si at du er skapt i Guds bilde og din verdi.
Se: Kjernen i det jeg underviser, Visjonen og Hvem er Bibelundervisning?