Mp3 Penger og tienden

Opprettet søndag 25. mai 2014 01:00 Publisert Treff: 9051

Kategori: Lytt til bibelundervisning (og last ned mp3)

En undervisningsserie om penger og tienden

Du har kanskje hørt at penger er roten til alt ondt, men det er ikke hva Bibelen sier. Den sier kjærlighet til penger er roten til alt ondt.(1Tim 6:9-10)

Mange kristne tror at å ha mye penger er en negativ ting, de tror at Gud ønsker de skal være fattige. Religion har prøvd å få oss til å tro at det er bra å ha lite og det er sett på som veldig åndelig å leve asketisk.
Men hvordan kan vi nå ut til denne verden med å fortelle de gode nyhetene om Guds kjærlighet hvis vi ikke har penger? Vi ber om vekkelse, men hvordan kan vi ha en vekkelse uten penger?  Vi ber om at evangeliet skal nås til jordens ender, men hvordan kan vi sende noen uten penger?

Hvis noen i Norge tror at det et åndelig å ikke ha penger, burde de egentlig ikke ha bodd i Norge og frasagt seg sitt norske borgerskap. Da burde alle kristne ha funnet seg et fattig sted i Afrika eller Asia og bo i en stråhytte for å kunne leve et hellig liv.  
Jeg tror du vet at dette ikke er riktig, men hvis man skal følge den religiøse tankegangen fult ut når det kommer til penger, ville dette vært det rette å gjør.

I denne undervisningsserien vil jeg også ta opp teamet tienden. Er tienden noe en kristen må gi? Er det noe som Gud krever av oss når vi er kristne? Og må vi gi den til menigheten vår?
De siste delene av denne undervisningsserien på syv deler vil handle om dette.

 

 


 Lytt eller last ned undervisingen under

 Del 1 Er penger roten til alt ondt?

 

Del 2 Søk først Guds rike?

 

Del 3 Vil Gud at du skal være fattig eller rik?

Del 4 Penger og visdom

 

Del 5 Må vi gi tienden?


Del 6 Så og høste?


Del 7 Hvor skal vi gi?


 

 


Få oppdateringer om ny undervisning

Meld deg på oppdatering og seminar

* indicates required
 

Visjonen bak denne siden

Helbredelse og gjenoppretting av mennesket og menneskers liv er en oppdagelse av to viktige sannheter: Hvem Gud er, og hvem du i sannhet er!
1. Oppdage at Gud er kjærlighet.
2. Oppdage hva det vil si at du er skapt i Guds bilde og din verdi.
Se: Kjernen i det jeg underviser, Visjonen og Hvem er Bibelundervisning?