Forvent at noe godt skal skje!

Opprettet søndag 13. oktober 2019 03:00 Publisert Treff: 429

Kategori: Ukens undervisning fra Bibelen


Abonner på mine podkaster eller laste ned mp3 filen under.

Gi gjerne en gave på Vipps 900 90 354 eller kontonr.  9710 27 46787

I Norge har vi på sett og vis blitt litt oppdratt med å tenke at vi må ikke ha for store forventninger om at noe godt skal skje, for hva om det ikke skjedde og vi ble skuffet. 

Og når noe godt skjer, så klarer vi ikke å glede oss over det, for da er det for godt til å være sant. Eller vi tenker at det vil nok ikke vare. 

Vet ikke om du kjenner deg igjen i dette? Det gjør i hver fall jeg. Ikke bare i mitt eget liv, men mange andre jeg har snakket med og kjenner.

 (Les mer tekst under og dette er en liten serie som handler om bønn!)

 

.


Lytt til undervisningen

Du kan abonner på ukens undervisning her!
Podkaster (Apple)
Spotify

Gi gjerne en gave på Vipps 900 90 354


 Tekst fortsettelse..

Jeg har funnet ut at jeg heller vil tro å håpe på at noe godt vil skje meg, og oppleve noen skuffelser, enn å gå rundt og føle håpløshet, frustrasjon og motløshet fordi jeg tror at noe godt ikke vil skje meg. 

Når man er syk for eksempel er det mye bedre å tenke på at jeg vil bli frisk en dag, enn å tenke at denne sykdommen er uhelbredelig og jeg vil ha den til jeg dør. 

Jeg led av en uhelbredelig sykdom som ingen leger fant svar på, og det var både noen som sa til meg, og jeg følte det ofte også, at dette var noe som Gud ikke ville helbrede meg fra. Jeg slet med matallergier, og på det verste spiste jeg bare grønne grønnsaker og litt ris og vann, og jeg fikk til og med allergiske reaksjoner av dette. Jeg måtte spise noe, derfor hadde jeg allergiske reaksjoner konstant. De besto i av pusteproblemer, som var det absolutt verste, kraftig hodepine, vond i kroppen og magen, konsentrasjonsvansker, depresjoner m.m. Og i dette så var det anoen som sa at kanskje det var Guds vilje at jeg skulle ha det slik resten av livet, for kanskje Gud hadde en skjult mening med det. Jeg tok meg selv i å begynne å tenke slik også. 

Da jeg tenkte på at jeg kanskje måtte ha det slik resten av livet, ble jeg bare anda verre og mer frustrert og deprimert. Jeg så meg selv slik for de neste 50 årene, og det var en rimelig deprimerende tanke. Jeg ønsket heller å dø. 

Men så husket jeg hva Guds Ord sier. Den sier at det er fremtid og håp for meg. Den sier at han har helbredet meg. Den sier at Jesus kom for å gi meg liv og overflod av liv. Den sier at Gud ønsker at jeg skal ha det godt på alle områder i livet. 

 Jeremia 29:11

11 For Jeg vet hvilke tanker Jeg tenker om dere, sier Herren, tanker til fred og ikke til noe ondt. Jeg vil gi dere framtid og håp.

 Joh 10:10

10 Tyven kommer ikke for noe annet enn for å stjele og drepe og ødelegge. Jeg er kommet for at de skal ha liv, og det i overflod.

Da jeg begynte å tenke slik, fikk frimodighet til å tro at Gud ville og hadde allerede helbredet meg. Litt etter litt ble jeg bedre, og i dag spiser jeg alt, og har ingen allergiske reaksjoner. 

Dette har skjedd for de jeg hadde frimodighet til å tenke at noe godt vil skje meg, jeg begynte å se meg selv frisk. 

Jeg begynte å tenke og se for meg at jeg en dag kunne spise alt igjen, og jeg hadde frimodighet og tro på at dette var Guds vilje for meg. Det har også skjedd!

Begynn hver dag med å si: Noe godt vil skje meg i dag, Gud har gode planer for denne dagen. Han er for meg og ikke i mot meg. Når du gjør det vil du oppleve at ditt liv blir bedre og bedre, og du kan til og med oppleve at sykdommer forsvinner. 

 


 • Ut over høsten vil jeg legge ut flere deler av seminaret: Full gjenopprettelse med fokus på helbredelse.
  Meld deg på mine oppdateringer, og du vil få en mail når jeg legger ut de enkelte delene!, se dette skjema! Eller se kolonnen seminar over!


 

 Podcast!

Her kan du abonnere på ukens podcast!

iTunes

Spotify

Hvis du ikke bruker iTunes eller Spotify er podcast adressen:  http://www.bibelundervisning.com/mp3.xml

 

 • YouTube
  Jeg legger også ut videoer på YouTube. Abonner gjerne på denne kanalen!

   

  Vimeo
  Se mine undervisnings videoer på Vimeo

  Facebook
  Jeg legger også ut videofilene hver uke på Facebook siden: Bibelundervisning. Følg gjerne denne siden også  Støtt gjerne denne siden og arbeidet jeg og min familie står i!

  Det koster både en del tid og penger å lage undervisningen, videoene og disse sidene.
  Disse sidene er laget på helt frivillig basis, og jeg får ingen annen støtte enn det som blir gitt frivillig til den.
  Jeg jobber også som misjonær og er her også avhengig av frivillige gaver.

  Hvis du skulle ønske å støtte kan du gjøre det på følgende måte:
  Du kan bruke Vipps til 900 90 354
  PayPal https://www.paypal.me/goodnewsforbroken
  Eller du kan bruke dette kontonr.
  (Tore Johannessen) 9710 27 46787
  Se også denne siden


   

   

Få oppdateringer om ny undervisning

Meld deg på oppdatering og seminar

* indicates required
 

Visjonen bak denne siden

Helbredelse og gjenoppretting av mennesket og menneskers liv er en oppdagelse av to viktige sannheter: Hvem Gud er, og hvem du i sannhet er!
1. Oppdage at Gud er kjærlighet.
2. Oppdage hva det vil si at du er skapt i Guds bilde og din verdi.
Se: Kjernen i det jeg underviser, Visjonen og Hvem er Bibelundervisning?