Slide 1

Previous Next

Hva slags bilde har du av Gud?

Opprettet søndag 28. april 2019 03:00 Publisert Treff: 461

Kategori: Ukens undervisning fra Bibelen

For å oppleve full gjenopprettelse er det veldig viktig hva slags bilde vi har av Gud. Hvis vi ikke kjenner vår skaper eller har et veldig feil bilde av ham, vil vi bli formet deretter.
Jeg vil nevne litt i denne undervisningen, men det er mye som kunne ha blitt sagt om dette emnet. Se også en undervisning jeg har kalt: Gud er ikke din fiende.

Selv om jeg har hørt siden jeg var liten at Gud er alltid god, var dette ofte ikke hva jeg følte. Jeg følte det ofte bare var en klisje eller tomme ord.
Det har også vært mye blandet undervisning og forkynnelse, hvor vi på ene siden sier at Gud er god, men på den andre siden at han vil straffe og fordømme deg.

Ofte hadde jeg en følelse av at Gud var god så lenge jeg oppførelse meg bra og trodde det som var rett. Problemet var at jeg aldri følte jeg oppførte meg bra nok, og ofte slet jeg med tvil også.
Det var ikke det at jeg oppførte meg veldig dårlig, jeg har vært kristen hele livet og har aldri gjorde noen av de som regnes for noen av de mest vanlige og store syndene som å stjele, drikke seg full, røyke, ta narkotika, tilfeldig sex, hor, utroskap m.m.
Jeg tror jeg i forhold til en religiøs standard nådde ganske bra opp, men jeg følte det aldri var bra nok for Gud likevel, for han var hellig og perfekt, og han krevde jo også at vi var hellige og perfekte.

 

 


Dette er en Vimeo video, du kan også se den på YouTube hvis du foretrekker det.
Jeg kommer også til å laste opp seminaret på YouTube så abonner gjerne på min kanal


Les mer tekst på seminarets webside (og meld deg gjerne på)

I løpet av våren og sommeren vil jeg legge ut et seminar som jeg har kalt: Full gjenopprettelse, meld deg på mine oppdateringer, og du vil få en mail når jeg legger ut de enkelte delene!, se dette skjema! Eller se kolonnen seminar over!

Du kan også laste ned mp3, følg linken under:


Lytt til undervisningen

Du kan abonner på ukens undervisning her!
iTunes
Spotify

Gi gjerne en gave på Vipps 900 90 354


  • Husk å meld deg på min oppdateringsliste for seminaret: Full gjenopprettelse! Se dette skjema!


 

Få oppdateringer om ny undervisning

Meld deg på oppdatering og seminar

* indicates required
 

Visjonen bak denne siden

Helbredelse og gjenoppretting av mennesket og menneskers liv er en oppdagelse av to viktige sannheter: Hvem Gud er, og hvem du i sannhet er!
1. Oppdage at Gud er kjærlighet.
2. Oppdage hva det vil si at du er skapt i Guds bilde og din verdi.
Se: Kjernen i det jeg underviser, Visjonen og Hvem er Bibelundervisning?