Slide 1

Previous Next

Det rette bildet - Full gjenopprettelse

Opprettet søndag 04. november 2018 02:00 Publisert Treff: 689

Kategori: Ukens undervisning fra Bibelen


Jeg vil i dette seminaret si litt om å få det rette bilde av Gud og oss selv, og det er kanskje det aller, aller vanskeligste å snakke om og få dette igjennom til kristne. For det er veldig mye feil-programmering der ute, og jeg kan til og med få mange amen (eller likes på Facebook) når jeg sier en del av det jeg sier, men jeg vet de har ikke fått tak i det likevel.
For det første så tror de kristne at de allerede vet alt hva det trengs å vite om Gud, de er da kristne. Når det kommer til oss selv, tenker vi ofte at det går ganske bra, eller vi lever litt i selvfornektelse og delvis forakter oss selv uten at vi helt ser det.

Jeg vil spørre deg dette: Føler du at du kan stole på Gud i absolutt alle livet situasjoner, nå snakker jeg ikke om bare en positivt trosbekjennelse, for det kan lett si, men dypt nede i ditt hjerte gjør du det? For eksempel når det kommer til din fremtid, din økonomi, dine barn, ditt ekteskap, din helse også videre, stoler du alltid hundre prosent på Gud i dette?

Les mer tekst under:


Dette er et seminar. Hvis du ønsker å se video, lytte til mp3 eller lese mer tekst, se denne siden og meld deg gjerne på min oppdateringsliste

Du kan også gå direkte til dette skjema! Eller se kolonnen: Seminar over!

Vurder gjerne å gi en gave/støtte


 

{plusone}

Jeg kommer også til å laste opp seminaret på YouTube så abonner gjerne på min kanal

 

Lytt til undervisningen

Se denne siden

Du kan abonner på ukens undervisning her!

Gi gjerne en gave på Vipps 900 90 354

 


For å være ærlig med deg, og jeg tror hvis du er er ærlig også, så tror jeg ikke svaret vil være et klart ja hverken for deg eller meg.
Det vil kanskje heller være: Jeg ønsker det, av og til eller jeg prøver (så godt jeg han).

Alt dette henger sammen med vårt gudsbilde og hvordan vi ser på oss selv, og jeg vil snakke mer om det i dette seminaret.

Som never så sier ikke jeg at jeg har fått alt til hundre prosent, men det er ikke det det handler først og fremst om, men å bli mer og mer kjent med en person som elsker deg ubetinget og som virkelig bryr seg om deg, og det er en prosess, en prosess jeg fremdeles også er i, for denne verden, religiøsitet og religion vil gjerne programmere oss om det motsatte.
Som: Gud er ikke til å stole på, Gud bryr seg ikke om din situasjon, Gud vil ikke hjelpe deg før du klarer å leve opp til hans standard, og ikke gjøre noen synder. Gud er hellig og du kan ikke nære deg han hvis du har synd i ditt liv, eller hvis det finnes en Gud er han ikke helt god, og han vil hvert fall ikke hjelpe deg.

Et rett bilde av Gud og av oss selv er helt avgjørende for vår gjenopprettelse. Ikke et perfekt, men et mer og mer riktig bilde av Gud og den du er.
Jeg har et vitnesbyrd om helbredelse som henger sammen med det jeg har sagt her.

Litt etterhvert vil vi også se mer på hvordan rydde vekk løgner om Gud og oss selv, og hvordan vi kan finne gjenopprettelse.


  • Husk å meld deg på min oppdateringsliste for seminaret: Full gjenopprettelse! Se dette skjema!

 

Få oppdateringer om ny undervisning

Meld deg på oppdatering og seminar

* indicates required
 

Visjonen bak denne siden

Helbredelse og gjenoppretting av mennesket og menneskers liv er en oppdagelse av to viktige sannheter: Hvem Gud er, og hvem du i sannhet er!
1. Oppdage at Gud er kjærlighet.
2. Oppdage hva det vil si at du er skapt i Guds bilde og din verdi.
Se: Kjernen i det jeg underviser, Visjonen og Hvem er Bibelundervisning?