Er du lei av prestasjons kristendom?

Opprettet søndag 14. oktober 2018 02:00 Publisert Treff: 711

Kategori: Ukens undervisning fra Bibelen

Alle mennesker har en nedlagt lengsel, de har en lengsel og behov etter å bli akseptert og elsket! Dette er en gudgitt lengsel, Gud skapte deg med dette behovet.

Helt fra du var født (og også mens du var i mors mage), finner vi denne lengselen og behovet. Bare se når et spedbarn blir løftet opp eller hold til brystet, hvordan de fort slutter å gråte og er tilfredse.

For de fleste av oss vil livet etterhvert gi oss sår, og fortelle oss hvem vi ikke er. Den vil fortelle oss at vi ikke er elsket og akseptert. Dette blir ofte forsterket dette gjennom religiøsitet eller alle krav som blir satt til oss i denne verden.
Den vil fortelle oss at vi må prestere, og når vi ikke presterer er vi mislykket eller utstøtt.

Ikke for et øyeblikk tro at dette bare gjelder de som ikke kjenner Gud, men du finner dette, og jeg har vært borte i det, i mange kristne kretser også!

Jeg har truffet mange kristne som prøver så hardt på å prester, og jeg var en av dem, de prøver både å vise hvor gode "kristne de er" ovenfor andre, eller for Gud.

Dette kan til og med føre til at vi konkurrerer om hvem som presterer best! Hvem som vitner best, hvem som får mest folk frelst, hvem som ber mest også videre. De som føler de ikke får det helt til, det er noe som gjelder de aller fleste, hvis de ikke lever i fornektelse, vil dette fører til utbrenthet, en følelse av konstant fordømmelse, og de er redde for at hvis de for eksempel ikke vitner nok, eller gikk glipp av å vitne for noen, vil deres blod være på deres hender. I overført betydning: Det er din feil hvis noen går fortapt!

Kan jeg fortelle deg en god nyhet! Du trenger ikke å prestere noe for å bli elsket og akseptert av Gud!
For litt over en uke siden fikk jeg en datter (se bildet), min datter trenger ikke å prestere noe for å være min datter. Hun er helt og fult akseptert av meg! Hun trenger ikke å bevise noen ting ovenfor meg, for at jeg skal elske henne.

Som min lille datter som bare sover og hviler, slik kan også du hvile i Guds hender og bare vite at du er ELSKET! Og når du ser dette kan jeg garantere deg at du ikke vil holde dette for deg selv.


I løpet av høsten og vinteren vil jeg begynne å legge ut et seminar som jeg har kalt: Full gjenopprettelse, undervisningen i dag går litt i tråd med hva jeg vil si i dette seminaret! (meld deg på mine oppdateringer, og du vil få en mail når jeg legger ut de enkelte delene!, se dette skjema! Eller se kolonnen seminar over!

 

 

 

Dette er en YouTube video. Besøke gjerne min kanal der kan du også abonner på mine videoer!

 

Gi gjerne en gave på Vipps 900 90 354

 


Lytt til undervisningen


Du kan abonner på ukens undervisning her!


  • Husk å meld deg på min oppdateringsliste for seminaret: Full gjenopprettelse! Se dette skjema!

Få oppdateringer om ny undervisning

Meld deg på oppdatering og seminar

* indicates required
 

Visjonen bak denne siden

Helbredelse og gjenoppretting av mennesket og menneskers liv er en oppdagelse av to viktige sannheter: Hvem Gud er, og hvem du i sannhet er!
1. Oppdage at Gud er kjærlighet.
2. Oppdage hva det vil si at du er skapt i Guds bilde og din verdi.
Se: Kjernen i det jeg underviser, Visjonen og Hvem er Bibelundervisning?