Ut av strevet

Opprettet lørdag 20. mai 2017 15:00 Publisert Treff: 1268

Kategori: Ukens undervisning fra Bibelen

Dette er fra en seire jeg har kalt: Ut i frihet fra frustrasjon og strev!

Da jeg satt på Stabucks i Chaing Mai for noen år tilbake og tenkte gjennom kristenlivet mitt, føltes det ut som jeg hadde kommet til slutten av meg selv, og på sett og vis hadde jeg kanskje det også. Jeg tenkte: Er dette virkelig slik kristenlivet skal være? Et konstant strev om å få det til? Jeg sa til meg selv og til Gud: «Jeg vet ikke om jeg kan holde dette ut lenger!»
Jeg forlot ikke troen min, men jeg gikk gjennom noen uker med åndelig apati, inntil en dag da jeg kom over en bok som forklarte meg, ut i fra Bibelen, om min sanne identitet.
Da plutselig gikk opp for meg, du kan gjerne si at Gud gav meg en åpenbaring, om hvem jeg er og hvordan Gud virkelig så på meg, og det snudde veldig mye på hode for meg. I tillegge hjalp det meg til å forstå en del av det Paulus skriver (som at vi er hellige, at vi er et tempel for den Hellige Ånd, at vi allerede er korsfestet med Kristus o.s.v.) på en ny måte, slik at jeg praktisk og enkelt forstod det!Se ukens undervisning (redigert utgave og bedre lyd av søndagens direktesending)Lytt til undervisningen


Få oppdateringer om ny undervisning

Meld deg på oppdatering og seminar

* indicates required
 

Visjonen bak denne siden

Helbredelse og gjenoppretting av mennesket og menneskers liv er en oppdagelse av to viktige sannheter: Hvem Gud er, og hvem du i sannhet er!
1. Oppdage at Gud er kjærlighet.
2. Oppdage hva det vil si at du er skapt i Guds bilde og din verdi.
Se: Kjernen i det jeg underviser, Visjonen og Hvem er Bibelundervisning?