Nå ligger hele serien om profetier ute på denne siden!

Er profetier relevant i dag?

I den tiden vi lever i føler jeg at profetier på mange måter har mistet litt av sin autoritet, jeg vil si den er blitt misbrukt i en del sammenheng. Dette har ført til at mennesker har mistet troen på det profetiske.
Vi kan ha hørt profetier som bringer frykt eller kontroll, som i forbindelse med de siste tider eller til og med i politikk.

Over de siste årene har det vært flere profetier og profeter som bruker sin autoritet til å kontrollere, og det er også mange som blindt følger dem, eller til og forsvarer dem når de tar feil.
Jeg har sett dette spesielt når det kommer til politikk (kanskje spesielt amerikansk), de siste tider, konspirasjonsteorier, pandemi og vaksiner (ofte henger disse sammen også).

Se hele serien her!

Facebook0
RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
De 10 siste undervisningen (Podkastene) fra Bibelundervisning

Pinse handler om kraft! Bibelundervisning på Podcast (Audio)

I denne pinse oppmuntringen i dag snakker jeg om en personlig opplevelse med pinse. Pinse handler først og fremst om kraft. Før pinsedag var disiplene redde og fryktet for sitt liv, men noe skjedde på pinsedag: De fikk en ny frimodighet og kraft de ikke hadde hatt før. Jeg også opplevde en ny frimodighet og kraft da jeg fikk ett møte med Den Hellige Ånd.
  1. Pinse handler om kraft!
  2. Hemmeligheten – Kristus i oss!
  3. Hva er kjærlighet? (Egentlig?)
  4. Hvem er Gud?
  5. Han gjenoppretter min sjel
  6. Vær trygg i din identitet
  7. Ha frimodighet i bønn!
  8. Er vi i endetiden? (2)
  9. Kommer Jesus tilbake? (1)
  10. Fridd oss fra den onde – En introduksjon
Total Page Visits: 2359 - Today Page Visits: 1