Denne undervisningen er populær og jeg har fått bra respons på den, derfor ønsker jeg å legge den ut igjen på nytt (den er fra sommer 2023)

Selve grunnlaget for denne oppmuntringen finner vi i Jesaja 26:3, hvor det står skrevet: «Den som har et fast og tillitsfullt sinn, vil Gud gi konstant fred.» Dette verset minner oss om viktigheten av å ha et hjerte og sinn som er forankret i tillit til Gud. På engelsk blir dette ofte oversatt som å ha en «perfect peace» når vårt fokus og våre tanker er på Gud, og vi har tillit til ham. Det understreker at en dyp og varig fred kommer fra å rette våre hjerter mot Gud og ha full tillit til Hans veiledning og kjærlighet.

Jeg ønsker å oppmuntre deg med at Guds tanker om deg er gode. Hans planer for deg er å gi deg håp og en lys fremtid, som det står i Jeremia 29:11. Ved å fokusere på Guds kjærlighet og Hans løfter, kan du bytte ut dine negative tanker med Hans sannheter. Dette vil ikke bare gi deg en dypere forståelse av Hans kjærlighet, men også lede deg til en fred som overgår all forstand, som det står skrevet i Filipperne 4:7: «Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og tanker i Kristus Jesus.»

Så når bekymringene og de negative tankene begynner å tynge deg ned, husk at du kan vende deg til Gud. Med Hans ord som ledestjerne, kan du finne styrke og fred. Ved å fylle ditt sinn med Guds løfter og stole på Hans plan for ditt liv, kan du oppleve en indre ro som gir deg kraft til å møte hverdagens utfordringer med fornyet håp og tillit. La denne vissheten om Guds nærvær og kjærlighet være din kilde til konstant fred og glede.Denne undervisningen er en reprise fra sommer 2023

Husk du kan gi en gave på Vipps 900 90 354
Last ned mp3 filen ved å høyreklikke spilleren! (og: Lagre lyd som…)

Ingen tekst til undervisningen.


Forbønn


Total Page Visits: 2966 - Today Page Visits: 9

Oppdag mer fra Bibelundervisning

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.