Jeg vil bare komme med en kort oppmuntring i denne undervisningen i dag.
Ofte kan vi bli veldig fokusert på våre problemer, og de kan bli store. Det er lett å glemme at vi har ting å være takknemlig for også.
Når vi ber er det viktig å være klar over hva som komme før og etter «men». Hvis vi ber: Jo Gud er stor og han kan gjøre alt, men jeg har problemer i ekteskapet, med sykdom, penger også videre så vil fokuset være på problemene.

Men hvis vi snur på det og sier: Jo jeg har en del utfordringer, men Gud er større enn dem! Da vil vårt fokus være mer på Gud enn på våre problemer.
Det er en stor forskjell i bønn når vi har fokuset på det positive og hvor stor Gud er.

Se video under!


For å laste ned mp3 fil høyreklikk spilleren og trykk: Lagre som..


Ingen tekst til denne undervisningen.


Du kan også be om forbønn!

Det er alltid bra å vite at noen ber for deg. Hvis du kontakter meg på skjema under skal jeg, min familie og tjeneste vår huske på deg i bønn!Meld deg gjerne på Nettbibelskolen og Online seminarer og få tilgang til pdf. filer og hele teksten til undervisningen om helbredelse (vurder gjerne å gi en gave også!)

Du kan se hele serien her på NettbibelskolenDe 10 siste undervisningen (Podkastene) fra Bibelundervisning

Bibelen sier at gleden i Herren er vår styrke (Neh 10:8) Hvis du er deprimert og bekymret har du da styrke? Ofte er det slik at vi har liten styrke og energi hvis vi ikke har glede. Gleden er i deg allerede, men du trenger å oppdage den mer og mer. Vi har også en fiende som er ute etter å stjele vår glede og fred. Finn mer ut hvordan du kan oppdage mer av denne gleden, som til og med kan helbrede deg og sette deg fri. Jeg har også med noen personlige historier i denne oppmuntringen.
  1. Gleden er vår styrke
  2. Sette de undertrykte fri
  3. Profetier skal bekrefte – Profetier og tiden vi lever i
  4. Profetier og tiden vi lever i
  5. …men Gud – En oppmuntring
  6. Det er et forhold
  7. Hva om jeg ikke blir helbredet?
  8. Hva handler det hele om?
  9. Du kan seire
  10. Tro og kjærlighet overvinner frykt (3)

Vipps: 900 90 354
Kontonr. 9710 27 46787


Total Page Visits: 571 - Today Page Visits: 1