Jesus kaller deg ikke slave, tjener eller ansatt. Han er ikke en sjef som holder alle tanker og ideer for seg selv. Han ønsker å være din venn, og han ønsker å dele alt med deg.
Jeg nevner tre ting som henger nøye sammen: Bønn (kommunikasjon med Gud), kjærlighet og glede.
Vår himmelske far sitt høyeste ønske er at vi skal være glade, kanskje en overraskelse for mange religiøse der ute, men les Johannes evangeliet kapittel 13 til 17, og legge merke til hvor mange ganger orde glede brukes!

Denne ukens undervisning deler jeg oppmuntrende tanker med deg fra Johannes evangeliet der Jesus snakker med sine disipler like før han blir korsfestet.


For å laste ned mp3 fil høyreklikk spilleren og trykk: Lagre som..


Ingen tekst til denne undervisningen.


Du kan også be om forbønn!

Det er alltid bra å vite at noen ber for deg. Hvis du kontakter meg på skjema under skal jeg, min familie og tjeneste vår huske på deg i bønn!Meld deg gjerne på Nettbibelskolen og Online seminarer og få tilgang til pdf. filer og hele teksten til undervisningen om helbredelse (vurder gjerne å gi en gave også!)

Du kan se hele serien her på NettbibelskolenDe 10 siste undervisningen (Podkastene) fra Bibelundervisning

Bibelen sier at gleden i Herren er vår styrke (Neh 10:8) Hvis du er deprimert og bekymret har du da styrke? Ofte er det slik at vi har liten styrke og energi hvis vi ikke har glede. Gleden er i deg allerede, men du trenger å oppdage den mer og mer. Vi har også en fiende som er ute etter å stjele vår glede og fred. Finn mer ut hvordan du kan oppdage mer av denne gleden, som til og med kan helbrede deg og sette deg fri. Jeg har også med noen personlige historier i denne oppmuntringen.
  1. Gleden er vår styrke
  2. Sette de undertrykte fri
  3. Profetier skal bekrefte – Profetier og tiden vi lever i
  4. Profetier og tiden vi lever i
  5. …men Gud – En oppmuntring
  6. Det er et forhold
  7. Hva om jeg ikke blir helbredet?
  8. Hva handler det hele om?
  9. Du kan seire
  10. Tro og kjærlighet overvinner frykt (3)

Vipps: 900 90 354
Kontonr. 9710 27 46787


Total Page Visits: 726 - Today Page Visits: 9