Som en kristen så er det viktig at vi har kunnskap om at det finnes en åndelig virkelighet/dimensjon og at du er klar at det er en åndelig kamp! Hvis du ikke ser at vi har en åndelig kamp, har du tapt, før du har begynt.
Det er veldig viktig for din helse og ditt sinns velvære at du forstår at vi er i en kamp, og kampen er om ditt sinn og tanker!


Dette er en undervisningsdel fra et seminar jeg har kalt: Gud ønsker at du skal ha det godt og være ved god helse.
Du kan se hele serien på Nettbibelskolen
Meld deg gjerne på Nettbibelskolen og Online seminarer!

Facebook0
RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube


Høyreklikk spilleren over for å laste ned (eller se Spotify under)

Når vi begynner å snakke om djevlene og at onde ånder finnes, er det mange som blir nervøse og redde. En grunn kan være at vi har sette filmer eller bilder av djevlene som er veldig skremmende eller man tror djevelen har omtrent samme makt og autoritet som Gud.
Men du trenger du ikke å være redd for djevlene eller demoner, for Jesus vant seier over dem på korset.
Kol 2:15
Han avvæpnet myndighetene og maktene, og vanæret dem offentlig da Han triumferte over dem på korset.

Jesaja sier at en dag skal vi se hvem djevlene egentlig er, og da skal vi si:
Jes 14:16
De som ser deg, skal stirre på deg, granske deg og si: Er dette mannen som fikk jorden til å skake, som rystet kongeriker,

Djevelen har ingen makt på egen-hånd
Djevelen har kun den makt og autoritet som mennesker gir ham. Djevelen og onde ånder har ikke kropper, men de ønsker å bruke vår munn, vår vilje og handlinger (gjennom vår kropp) til å gjøre djevelens vilje på denne jorden.
Det var Gud som gav denne jorden til oss mennesker, og det er vi som skal råde over den, ikke djevlene og hans onde ånder. Men fordi vi mennesker har gitt ham innpass i våre tanker, sinn og gjerninger, har djevlene gjort seg til denne verdens gud.

Djevelen har kun den makt og autoritet som du gir ham, uten ditt samarbeid, har han ingen makt og autoritet i ditt liv.

Kampen som er i det usynlige, pågår ikke mellom Gud og djevlene, men den pågår i våre sinn, og mellom løgn og sannhet.
Djevelen vil ha deg til å tro løgner, Gud ønsker at du skal se sannheten. Det er her kampen ligger, ingen andre stedet!
Kampen for oss går ut på og avsløre djevelens løgner, slik at den Guds kraft som allerede bor i oss, kan bli virksom.

Du vet kanskje at Gud har gitt deg kraft, men hvorfor opplever du ikke alltid at den virker? Grunnen til at den kraften som Gud har gitt oss ikke alltid virker er fordi vi har trodd på djevelens løgner, og denne undervisning vil hjelpe deg til å avsløre vår fiendes løgner slik at du kan beseire dem.

Han vil lede deg til seier!
Det er Guds vilje at du alltid skal seire, eller han vil alltid lede deg til seier! Han vil lede deg til seier over fienden. Det vil også si at han alltid vil lede deg til seier over sykdom, frykt, bekymring, depresjon, frustrasjon og så videre.
2 Kor 2:14
Men Gud være takk som alltid leder oss til seier i Kristus, og som ved oss gjør duften av Hans kunnskap kjent på ethvert sted.

 1. Legg merke til at det står at han vil lede DEG til seier.
  Deg, det vil si: For å oppleve seier har du også en rolle å spille i dette. Du må velge å stå djevelen og hans løgn-tanker imot (Jak 4:7), ellers vil han ikke fly fra deg.
  Det som er bra, er at du er ikke alene i denne kampen, for Gud er i deg og vil lede deg ut av den, til full seier over det som plager deg!
 2. Det andre er at Gud vil LEDE deg til seier.
  Lede, det vil si: Det er ikke alltid vi føler og ser friheten Jesus allerede har gitt oss.
  Mange tenker at fordi jeg føler meg syk akkurat nå, så vil det forbli slik, jeg klarer ikke å vinne seier over dette, jeg har prøvd, men det nytter ikke for meg.
  Er det slik at vår tro og tillit til Gud blir bygd på en dag? Nei, det begynn med å velg å sette din lit til Gud, at Han vil lede deg ut i frihet. Ditt første steg mot frihet er å vite at Gud er med deg, og at han ønsker å lede deg ut i frihet og til seier.
  Det at han vil lede, vil også si at dette er en prosess, det skjer ikke på en dag!

Det er Guds vilje og alltid gi deg seier. Jeg har slått opp i gresk og sette på dette ordet; alltid, vet du hva det betyr på gresk? Det betyr alltid! Det betyr ikke noe annet! Det er Guds vilje for deg at du alltid skal bli ledet til seier! Ikke noen ganger og av og til, men alltid! Det står her svart på hvit! Og la Gud og hans ord få være sant og hver annen stemme, tanke og følelse være en løgn (Rom 3:4).

NB! Husk at Gud ofte ikke leder deg til seier på en måte som du har tenkt ut på forhånd, faktisk kan dette i seg selv være et hinder til at du får seier, at vi planlagt på forhånd hvordan ting skal skje.


Dette er en undervisningsdel fra et seminar jeg har kalt Gud ønsker at du skal ha det godt og være ved god helse.
Du kan se hele serien på Nettbibelskolen
Meld deg gjerne på Nettbibelskolen og Online seminarer for oppdateringer!


Total Page Visits: 1736 - Today Page Visits: 2