Møter (seminar) høsten 2015

Opprettet onsdag 19. august 2015 18:03 Publisert

Høsten 2015 vil jeg Tore Johannessen være i Norge, og jeg vil dra litt rundt i forskjellige menigheter. Jeg vil også mulig ha ett eller to seminarer.

Mitt hjerte brenner for at mennesket skal finne ut hvor verdifulle, hvordan Gud har skapt dem og hvor høyt de er elsket av Gud.

Jeg vil også snakke litt om shanfolket som jeg jobber blant i Nord-Thailand og Myanmar/Burma

Hvis du ser (eller trykker på linken) under vil du se datoer og steder jeg skal besøke.

Se min reiseliste her! - Møter (seminar) høsten 2015

Velkommen (Introduksjonsvideo)

Opprettet mandag 13. april 2015 04:40 Publisert

Dette er en introduksjonsvideo for www.bibelundervisning.com, finn ut hva www.bibelundervisning.com går ut på.

 

 

Vitnesbyrd

Opprettet tirsdag 02. oktober 2012 11:44 Publisert

Share

På denne siden kan du lese og skrive inn vitnesbyrd fra undervisningen på www.bibelundervisning.com.

Les vitnesbyrdene under!
Legg også til ditt vitnesbyrd helt nederst.


Har undervisningen på denne siden (www.bibelundervisning.com) betydd noe for deg?
På denne siden kan du fortelle andre hva Gud har gjort i ditt liv gjennom undervisningen på www.bibelundervisning.com.

Ved å fortelle ditt vitnesbyrd kan du også hjelpe andre som kanskje akkurat nå går igjennom det samme. Vær med på å spre hva Gud gjør på Internett!

 


Verdifullt og lærerikt

Hei!
Jeg må bare takke deg for kjempefin bibelundervisning! Temaene du tar opp er sååå viktige, men noe er ting det virker som det ikke er så "populært" å snakke om i kirken. Så det er så utrolig bra at du tar det opp!

Håper kjempe mange hører på undervisningen din, så flere kristne her i landet kan 'få innsikt i hvor overveldende Guds kraft er i oss som tror' for å si det sånn..

Takk for at du også drar inn dine egne erfaringer med Gud og ditt liv i undervisningen, det gjør det så sterkt og levende og man kan kjenne seg igjen i så masse!
Tusen takk for den innsatsen du gjør med dette, kjempe verdifullt og lærerikt!:)
Hilsen A. H.


Hentet fra Nettbibelskolen.

Fri fra mange negative tanker
Espen Kristoffersen fra Akershus

Før jeg begynte å studere her på bilbelundervisningen, levde jeg ett liv der jeg lot meg styre av følelser.Jeg led av motløshet og fordømmelse, følte meg ikke god nok og følte at Gud ikke var fornøyd med meg.

Motløsheten var i perioder så stor at jeg ikke ønsket å leve mer, jeg slet med stor økonomiske problemer, min kone ville skilles og mine barn var redd meg pga. min oppførsel.
Jeg var negativ innstilt på alt og alle, spesielt jobben og mine sjefer. Jeg hatet sjefene og min arbeidsplass, ønsket bare å komme meg bort fra den plassen.

Jeg hadde også problemer med ett enormt sinne, det skulle ingen ting til for at jeg ble kjempesint på alt og alle! Jeg elsket å baksnakke og spre negativitet om ledelsen blant mine arbeidskolleger, var sur og negativ i alle ting!
Men i denne perioden ba jeg ofte til Gud om nåde og tilgivelse, jeg ba om å bli ett redskap for Herren og bli åndsdøpt i Den Hellige Ånd, å bli født på ny!

Så skjedde det en dag da jeg satt å hørte på lovsanger på youtube; jeg hørte en stemme som sa at jeg måtte døpe meg.(jeg er barnedøpt).
Jeg ble ledet til en profet i Fredrikstad som kunne døpe meg, og jeg ble døpt på hvaler. Det regnet og var litt kjølig, jeg var veldig nervøs og redd for å gå ut i det kalde vannet, men Gud var med meg for da vi gikk ut i vannet stoppet regnet, og startet ikke før etter dåpen var ferdig.

Da jeg var døpt trudde jeg at nå var alle problemer borte, ingen prøvelser og nå ville jeg ikke synde mere, men der tok jeg feil!
Jeg fikk en lengsel etter å lære mer om Herren og hans ord, og jeg begynte å lese bibelen, men jeg følte at jeg måtte ha hjelp til å vite hvor jeg skulle begynne.

 Jeg følte at jeg måtte ha en bibelstudie og googlet på nettet etter en bibelstudie og jeg fant bibelundervisningen, jeg begynte å les om at Gud er kjærlighet og at han elsker meg ikke på grunn av, men på tross av og at Gud elsker meg og har tilgitt meg. Jeg leste også at vi ikke skal la oss lede av følelser, men at vi kan/skal styre våre følelser.
Etter dette sluttet jeg å være negativ og baksnakke sjefene, og etter hvert forsvant fordømmelsen og missmotet. Min økonomi er blitt bedre og min kone vil ikke lenger skilles og mine barn elsker meg og er ikke redd meg lenger.

Prøvelsene er der fortsatt, og man faller av og til i synd! Men jeg ser frem mot målet til å bli åndsdøpt i den hellige ånd og bli ledet av ånden, ved å være et redskap for Herren og gjøre det Herren ber meg om!

All ære til Gud den allmektige, ved sin store nåde! Gud være takk for at jeg ble ledet til deg Tore og bibelundervisningen som du har laget! Den er veldig bra og har styrket meg i min helliggjørelse, jeg takker deg Tore, og måtte Gud velsigne deg rikelig i alle ting! 


Nettbibelskolen har vært til stor hjelp og styrke!
Anonym

Undervisningen har vært til hjelp og styrke for meg og jeg har vokst i troen på Jesus!
Jeg er født og oppvokst i et kristent hjem og har fulgt Jesus hele livet, men det du her deler med deg og de vitnesbyrd du gir, vekker til ettertanke om ens eget liv i Kristus.
Takk for at du har gjort det mulig å ta Bibelskole på nett :) Flott at den er gratis, slik som også evangeliet er.
+

-Ny som kristen!
Anonym
 
Jeg vil gjerne takke deg! Hver gang jeg lytter til din bibelundervisning føler jeg meg nærmere Gud. Jeg er nettopp blitt kristen, og jeg føler et stort behov for å bli bedre kjent med gud.
Og denne undervisningen hjelper meg så utrolig mye! Du er veldig flink til å få frem budskapet ditt. Så jeg vil bare takke deg for dette. Du er et fantastisk forbilde for mange kristne.

 Anbefales
Kennet

Vil bare si at det er noen fantastisk undervisninger du lager. Det har gitt meg mye kunnskap og velsignelse. Har og vil anbefale denne nettsiden til mange.


Liv forandret!
Levi

Mitt liv har blitt snudd på hode etter at jeg startet med undervisningen her på siden din. Jeg har fått så utrolig mye av å høre på deg.
Fått åpenbart et nytt liv i kjærlighet, til meg selv og til andre. 

Jeg har slitt med samme type sykdom som du i noen år nå, men kjenner at dette er i ferd med å forsvinne ut av min kropp.
Matallergi i 6 år. Fordømmelse og mangel på innsikt i den kjærlighet som Gud har for oss.
Gleder meg til å fortsette å fordype meg i undervisningen din :-)


Skriv også inn ditt vitnesbyrd under:

 

Podcast/Vimeo/YouTube

Opprettet mandag 22. desember 2014 00:00 Publisert

På denne siden kan du abonnere på ukens podcast på www.bibelundervisning.com!

Hvis du bruker IPhone eller iPad eller andre enheter som bruker iTunes, og du ønsker å laste ned undervisningen direkte på enhetene, finn denne siden på enheten og trykk på linken under.
(Du kan også laste ned filene gjennom iTunes på din PC eller Mac, og overføre filene til enheten senere)

For å kunne bruke linkene under og laste ned audio og video, trenger du programmet iTunes  på din PC, hvis du har Mac er den allerede installert og du trenger ikke å gjøre noe.
(du kan også bruke andre programmer, men da må du bruke linken nederst).

Abonner på ukens undervisning her! Audio/mp3

 


På Video!
Jeg har ikke iTunes podcast på video (da dette tar for mye plass på min server), men hver uke legger jeg ut en video på sidene mine. Hvis du ønsker å laste ned filene, ta kontakt med meg.

 

Vimeo
Se mine undervisnings videoer på Vimeo også
Du kan også abonnere på mine videoer på Vimeo

 

YouTube
Jeg har videoer på YouTube. (Trykk på Abonner knappen på siden som kommer opp)

 

Facebook
Jeg legger også ut videofilene hver uke på Facebook siden: Bibelundervisning. Følg gjerne denne siden også.


 

Hvis du bruker andre programmer eller RSS feed er podcast adressenHvem er Bibelundervisning?

Opprettet søndag 03. oktober 2010 01:00 Publisert
 • Se gjerne denne introduksjonsvideoen først: Velkommen (Introduksjonsvideo)

 • Disse sidene er skrevet og laget av Tore Johannessen. 
 • Tore står selv helt ansvarlig for undervisningen på  www.bibelundervisning.com, og sidene er ikke direkte knyttet til et kirkesamfunn eller organisasjon. Tore ønsker at alle kristne fra alle kristne trossamfunn kan bruke, og ha nytte av denne undervisningen.
 • Sidene er heller ikke ment som en erstatning for en menighet, og Tore oppfordrer til å ha en hjemmemenighet. Disse sidene er ment som et supplement til en lokalmenighet.
 • Undervisningen til Tore er grunnet på at Bibelen er det hele sanne Guds Ord, og en rettesnor for våre liv.
 • Tore sin kirkebakgrunn er pinserettet/karismatisk, og han har hentet mye inspirasjon fra disse kretser.
 • Tore sitt kirkesamfunn heter Den Frie Evangeliske Forsamling (DFEF)
 • Tore har siden 1996 jobbet i Ungdom i Oppdrag, en tverrkirkelig misjonsorganisasjon. Hovedsaklig har han jobbet med å være en del av lederskapet (stab) på bibelskoler (DTS og SBSCC).
  Nå jobber han som misjonær blant et unådd folkeslag i Thailand, med å undervise, disippelgjøre og har et pastoralt ansvar for lokale ledere.
  Les mer om dette her.
 • Selv om Tore har et kirkesamfunn (DFEF) og har jobbet med Ungdom i Opppdrag i mange år, så betyr dette ikke nødvendigvis at alt det Tore underviser på disse sidene er nøyaktig det samme som deres teologi, men det bygger på de samme verdiene og grunnsannhetene i Guds ord.
 • Se Tores profil på Facebook
 • Disse sidene, og arbeidet Tore ellers gjør blant det unådde shanfolket i Thailand, er på frivillig basis og han får ingen konkret lønn for det. Hvis du skulle ønske å støtte han økonomisk kan du benytte deg av skjemaet på denne siden. 

 • Husk også å se denne introduksjonsvideoen: Velkommen (Introduksjonsvideo)
 

Visjonen bak sidene

Visjonen bak disse sidene er å tjene og utruste kirker og kristne over hele verden til å vokse og modnes i Gud gjennom verktøyet Internett. Tore har også en engelsk side (www.bible-teachings.com)

1. Oppmuntre deg til å vokse i kristenlivet og en dypere forståelse av hvem Gud er og hans kjærlighet!
2. Hjelpe deg til å stå imot vår fiende, djevelen, slik at du kan få oppleve å leve et seirende kristenliv!
Jak 4:7
7 Vær derfor Gud undergitt! Men stå djevelen imot, så skal han fly fra dere.
3. Inspirere deg til å undervise andre!
4. Utruste og inspirere deg slik at du kan gå ut og fortelle andre om de gode nyhetene!

Hvis du skulle ønske å invitere Tore hjem til din menighet til å undervise kan du ta kontakte med Tore på responssiden eller skrive til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Husk også å se denne introduksjonsvideoen: Velkommen (Introduksjonsvideo)


 

Visjonen bak denne siden

1. Oppmuntre deg til å vokse i kristenlivet og en dypere forståelse av hvem Gud er og hans kjærlighet!
2. Hjelpe deg til å stå imot vår fiende, djevelen, slik at du kan få oppleve å leve et seirende kristenliv! Jak 4:7
3. Inspirere deg til å undervise andre!
4. Utruste og inspirere deg slik at du kan gå ut og fortelle andre om de gode nyhetene!