Ukentlig Podcast

Abonner på ukens undervisning (podcast).
Se denne siden!
Du kan abonnere direkte (til iTunes, iPad, iPhones) her
Abonner

Søtt tjenesten


Hvis du ønsker å støtte disse nettsidene, og oss som misjonærfamilie, kan du bruke kontonummer som du finner på denne siden! (her finner du også mer info) (Du kan også bruke PayPal)
Du kan også bruke Vipps
900 90 354

På Facebook

Bibelundervisning er på Facebook!
Følg med og få oppdateringer på Bibelundervisning sin Facebook side!

 
 

Du kan også kontakte meg på Facebook Messenger

Du smaker godt (og Gud er god!)

Opprettet søndag 04. september 2016 13:25 Publisert Treff: 569

Kategori: Ukens undervisning fra Bibelen

Du smaker godt (og Gud er god)

Ukens undervisning fra www.bibelundervisning.com, nesten på direkten. Du smaker god Salme 34:9 Smak og se at Herren er god! Salig er den mann som tar sin tilflukt til Ham. Hva er det som setter smak på maten, og som gjør at ting smaker godt? Vet ikke om du har tenkt på det? Matt 5:13-14 Dere er jordens salt. Men hvis saltet mister sin saltkraft, hvordan skal det da kunne bli salt igjen? Da er det ikke godt for noe annet enn å kastes ut og bli tråkket ned av menneskene. Dere er verdens lys. En by som ligger på et fjell, kan ikke skjules. Kol 4:6 Deres tale må alltid være vennlig, krydret med salt, slik at dere kan vite hvordan dere bør svare hver enkelt. Vi har kanskje ofte følt fordømt når vi leser disse versene, og tenker at: ja jeg må prøve å bli mer salt. Men sannheten er at du er salt allerede, du trenger ikke prøve å bli det. Men det vil miste sin kraft hvis du ikke er klar over at du er det. Du er alt hva Kristus er allerede. Hva vi det si at du er salt? Før så hørte jeg ofte at: ja du er salt og du må forhindre forråtnelse, så for en hver pris fortell mennesker at de er noen store syndere, og alle synder de gjør og si at de må omvende seg! Og Vi må si imot og protestere mot alt det umoralske i samfunnet. Jeg er enig at salt vil hindre forråtnelse, men hva er det vi bruker salt til først og fremst? Vi bruker det for å fremheve smaken på maten vi spiser. Hvis vi presenterer Jesus som noe som er bra og smaker godt, så vil andre bli nysgjerrige på det også, og de ønsker å smake det. Gud er god og han smaker godt, det er slik vi skal presentere ham. Ikke med dom og fordømmelse. Vi kan invitere mennesker ved å si: Prøv det, smak det og se om ikke Gud virkelig er god! Vi skal fortelle om hans godhet og kjærlighet, og når vi og andre virkelig får smake det så vil det forhindre forråtnelse i tillegg. Ofte har vi kristne satt ting litt på hode.

Posted by Bibelundervisning on 4. september 2016

 Litt tekst:

Salme 34:9
Smak og se at Herren er god! Salig er den mann som tar sin tilflukt til Ham.

Hva er det som setter smak på maten, og som gjør at ting smaker godt?
Vet ikke om du har tenkt på det?

Matt 5:13-14
Dere er jordens salt. Men hvis saltet mister sin saltkraft, hvordan skal det da kunne bli salt igjen? Da er det ikke godt for noe annet enn å kastes ut og bli tråkket ned av menneskene.
Dere er verdens lys. En by som ligger på et fjell, kan ikke skjules.

Kol 4:6
Deres tale må alltid være vennlig, krydret med salt, slik at dere kan vite hvordan dere bør svare hver enkelt.

Vi har kanskje ofte følt oss fordømt når vi leser disse versene, og tenker at: ja jeg må prøve å bli mer salt. Men sannheten er at du er salt allerede, du trenger ikke prøve å bli det. Men det vil miste sin kraft hvis du ikke er klar over at du er det.
Du er alt hva Kristus allerede er.

Hva vi det si at du er salt?
Før så hørte jeg ofte at: ja du er salt og du må forhindre forråtnelse, så for en hver pris fortell mennesker at de er noen store syndere, og alle synder de gjør og si at de må omvende seg! Og Vi må si imot og protestere mot alt det umoralske i samfunnet.

Jeg er enig at salt vil hindre forråtnelse, men hva er det vi bruker salt til først og fremst? Vi bruker det for å fremheve smaken på maten vi spiser.

Hvis vi presenterer Jesus som noe som er bra og smaker godt, så vil andre bli nysgjerrige på det også, og de ønsker å smake det.
Gud er god og han smaker godt, det er slik vi skal presentere ham. Ikke med dom og fordømmelse.
Vi kan invitere mennesker ved å si: Prøv det, smak det og se om ikke Gud virkelig er god!

Vi skal fortelle om hans godhet og kjærlighet, og når vi og andre virkelig får smake det så vil det forhindre forråtnelse i tillegg.
Ofte har vi kristne satt ting litt på hode.

Visjonen bak denne siden

1. Oppmuntre deg til å vokse i kristenlivet og en dypere forståelse av hvem Gud er og hans kjærlighet!
2. Hjelpe deg til å stå imot vår fiende, djevelen, slik at du kan få oppleve å leve et seirende kristenliv! Jak 4:7
3. Inspirere deg til å undervise andre!
4. Utruste og inspirere deg slik at du kan gå ut og fortelle andre om de gode nyhetene!